Circ maxim la Spital: CJ-PSD conduce prin omul pus de Minister-PNL! Gavriloiu trebuie să semneze ce-i pune Drăgan sub nas!


Noul manager al Spitalului Județean, numit azi-dimineață de președintele CJ – e vorba de dr. Silviu Verzea – nu e în localitate și chiar are niște zile de concediu pentru o problemă de familie așa că și-a delegat atribuțiile de conducere… directorului medical Cristina Gavriloiu (numită acum câteva zile de Minister, odată cu cu Marius Ghineț, revocat dimineață de Arsene), anunță Mesagerul de Neamț.

În traducere liberă, PSD-istul Ionel Arsene a recuperat reduta Spitalului pentru CJ, a scăpat de managerul numit pe filieră MS-PNL dar acum spitalul e condus tot de un om din echipa numită de MS-PNL.

Evident că e o metaforă super-exagerată să spui că dr. Cristina Gavriloiu conduce real Spitalul (din punct de vedere economic, achiziții, facturi, plăți etc), atâta timp cât pe funcție s-a întors fosta directoare economică Maricica Drăgan (tot filiera CJ-PSD). Mai pe românește, lucrurile vor decurge așa: Gavriloiu, cu atribuții de manager doar cu numele, va trebui să semneze tot ce îi bagă Drăgan sub nas, inclusiv plățile pentru unii băieți deștepți. Până acum, Gavriloiu are experiență zero în management și conducere, până la insigna de „director medical” primită de la MS, ea nemaiocupând altă funcție de conducere, nici măcar de șef de secție.

Actuala situație este cum nu se poate mai potrivită pentru directoarea economică. Verzea ar mai fi întrebat poate câte ceva, ar mai fi priceput câte unele din explicațiile în limba păsărească-contabilicească dar Gavriloiu e … victimă sigură. Și, evident, rămâne întrebarea de ce, totuși, dacă a trimis-o pe Drăgan (iar!) ca director economic nu a numit Arsene (fie și după o eventuală consultare cu Verzea) un director medical? Sau e nevoie de un „boboc” să semneze facturile propuse de Drăgan?

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns