Circ la CJ Neamt! Demisie a Mădalinei Ciubotaru! „Nu mi-o asum! Mi-au dispărut documente din birou!”

O demisie ciudată a Mădălinei Ciubotaru, din funcția de vicepresedinte CJ, inregistrata la Registratura institutiei circula deja in mesaje private de pe net.

 

Madalina Ciubotaru a declarat pentru Vestea ca nu si.o asumă. Este scrisul ei, dar nu a fost inregistrata de ea la Registratura, sustine aceasta si, mai mult, lanseaza o ipoteza incendiara: hartia i.ar fi fost FURATA din birou.

„O aveam pregatita din timp, in ideea in care ma implicam in alt proiect si deveneam incompatibila. Este deja depusa la Registeatura o alta adresa de a mea, anterior, in carw anuntam faptul ca mi.au fost sustrase mai multe documente, o mapa intreaga, inclusiv aceasta hartie”.

Dincolo de rafuiala politico-administrativa evidenta, declaratia Madalinei Ciubotaru pune pe tapet o fapta foarte grava, unica in istoria CJ Neamt: sustragerea de documente dinte.un birou al unui vicepresedinte.

Vom reveni.

D.V.

,

2 thoughts on “Circ la CJ Neamt! Demisie a Mădalinei Ciubotaru! „Nu mi-o asum! Mi-au dispărut documente din birou!”

  1. Pai fata mosului , in afara faptului ca trebuia sa liniezi foaia ca altfel iar ajungi cu pixul pe lemnul biroului , documentul este al tau, semnatura este a ta , ratacita satului ? Daca da , fuguta fa-ti un control (irevocabil) ca esti ,,obosita,, rau pt. aceasta functie si in general pt. functii publice. Hai incearca la o firma particulara dar nu cred ,doar pe la alea…In rest , ,,dragii mei nemteni,, GREATA !

  2. Dl Daniel aveti ceva noutati despre consateanca noastra draga? E valabila demisia, se intoarce puiutu la noi la Roznov? Suntem in chefuri de 4zile de cand am aflat ca Mada vine acasa, batranii de la camin plang in hohote.
    Mada I voylu!

Lasă un răspuns