Ciprian Şerban confirmă mesajul lui Diaconescu

Ciprian-Serban-PP-DD 

Organizaţia Neamţ a Partidului Poporului Dan Diaconescu mulţumeşte nemţenilor care, în turul 1 al alegerilor, au ieşit la vot, dar mai ales celor care l-au preferat pe candidatul acestei formaşiuni.

Preşedintele PPDD Neamţ face un apel la toţi nemţenii să participe şi la turul 2 de alegeri, de pe 16 noiembrie, considerând că este bine ca viitorul preşedinte al României să aibă în spatele funcţiei dobândite nu doar un rezultat câştigător ci şi o legitimitate dată de un vot cât mai numeros.

diaconescu_face_alianta_cu_psd_dar_se_bate_cu_ponta_la_prezidentiale_alianta_politica_psd_ppdd_55084800 “Aşa cum a menţionat ieri Dan Diaconescu, şi eu solicit membrilor şi simpatizanţilor noştri ca, în turul 2, să-l voteze pe candidatul Victor Ponta, având credinţa că, pe viitor, vom reuşi să impunem Executivului şi măsuri propuse de partidul nostru”, a precizat Ciprian Şerban, preşedintele PPDD Neamţ.

În acest week-end, la Piatra Neamţ, este aşteptat Liviu Neagu, secretarul general al PPDD. Acesta va participa la o întâlnire de lucru cu liderii judeţeni din Nordul Moldovei în care vor fi puse la punct strategiile de mobilizare şi organizare pentru turul 2 al alegerilor prezidenţiale.

vestea.net

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns