Ciprian Enache: „Dumnezeu să-i binecuvânteze pe pietreni! Mă rog pentru binele comunității noastre și pentru o persoană dragă mie care…”

Peste câteva ore bate gongul de Stop pentru campanie iar duminică dimineața secțiile de votare ne așteaptă să decidem direcția în care se îndreaptă comunitatea.
Sincer, a fost o campanie obositoare și atipică. Dar privesc jumătatea plină și văd energia cu care m-am încărcat în aceste săptămâni în care ne-am întâlnit – eu candidat, voi cetățeni – pe stradă, în piețe, magazine, în cartiere, pe ulițele cu glod din Văleni sau Bâtca Doamnei…
Voi m-ați convins că iubim cu toții Piatra Neamț dar trebuie să ne asumăm că acum orașul este bolnav (nu din cauza pandemiei) și că trebuie însănătoșit de urgență.
Eu și colegii mei de la ALDE avem soluții – vi le-am prezentat, vi le-am detaliat -, avem dorință și putere de muncă așa că așteptăm cu încredere votul vostru de duminică.
Dar, dincolo de rezultatul acestui vot, e clar că trebuie să contribuim toți cetățenii la a șlefui această dragă perlă a Moldovei, la a fi și mai frumos colțul de rai numit Piatra Neamț.
Iar politicienii – toți care ajung la Primărie și în Consiliul Local – trebuie ca din a doua zi după alegeri să lase deoparte apucături și metehne politicianiste (am văzut derapaje și în această campanie electorală), să-și suflece mânecile și să slujească, real, Cetățeanul pe care l-au tot cântat și încântat în aceste ultime săptămâni.
Personal, voi merge sâmbătă să mă rog pentru binele comunității noastre și pentru o persoană dragă mie care, în aceste zile, trece printr-un necaz legat de sănătate.
Iar la încheierea acestei campanii am în minte două imagini. Prima, cu acea mătușă care la Bâtca Doamnei căra apa de la un izvor, de la sute de metri de casa ei. A doua, cu colegii mei și cu un moment în care cei mai tineri mi-au propus ei să facem un anume clip de campanie.
Oamenii pe primul loc!
Dumnezeu să-i binecuvânteze pe pietreni!

Ciprian Enache și echipa ALDE Piatra Neamț

 

Lasă un răspuns