Ciprian Enache, depunere de candidatură. Ion Asaftei: „ALDE nu susține pe nimeni altcineva la Primăria Piatra Neamț, decât pe Ciprian Enache!”

Echipa ALDE a depus sâmbătă dosarele de candidatură pentru funcția de primar de Piatra Neamț și pentru Consiliul Local Piatra Neamț. Atât dosarul candidatului Cipian Enache cât și lista pentru CL au fost validate de BEC, fără nicio obiecție.
„Spartanii” lui Enache au fost însoțiți de Ion Asaftei, președintele ALDE Neamț care a precizat încă o dată la organizațiile locale au proprii candidați, fără nicio alianță sau înțelegere cu alte formațiuni politice.

<<Sunt emoționat și onorat totdodată. Vreau să mulțumesc echipei, vreau să mulțumesc domnului președinte Asaftei și sut bucuros că astăzi reușim să spulberăm orice mit în ceea ce privește candidatura lui Ciprian Enache din partea ALDE la Primăria Piatra Neamț>>, a declarat Ciprian Enache.

<<Ciprian Enache reprezintă pentru peitreni primarul pe care îl așteaptă: un om gospodar, un om loial, un om alături de cetățeni. Prezența mea aici e dovada că Ciprian Enache candidează din partea ALDE și că noi nu susținem pe nimeni altcineva decât pe candidatul nostru la Primăria Piatra Neamț, Ciprian Enache.
Chiar dacă deranjează pe unii, Ciprian Enache va fi varianta câștigîtoare la Piatra Neamț>>, a punctat Ion Asaftei.

 

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns