Ciprian Enache, candidat oficial ALDE pentru funcţia de primar de Piatra Neamţ: „Oraşul trebuie redat cetăţenilor!”

Această prezentare necesită JavaScript.

ALDE Neamţ şi-a anunţat ieri candidatul pentru funcţia de primar de Piatra Neamţ: Ciprian Enache, preşedintele interimar al organizaţiei municipale. Subliniind că programul electoral şi echipa de candidaţi pentru Consiliul Local vor fi prezentate pietrenilor într-un eveniment viitor, Enache a punctat că această candidatură dar şi viitorul program de guvernare locală vor fi centrate pe idee că „Piatra Neamţ trebuie redat locuitorilor săi”, că „pietrenii, oamenii trebuie să fie pe primul loc când e vorba de administraţie”

„De ce proiectul Piatra Neamţ? Pentru că sunt pietrean get beget, ştiu nevoile pietrenilor, sunt de aici, cred că experienţa pe care o am în politică, în administraţie, în mediul privat pot să o pun la dispoziţia cetăţenilor”, a punctat Enache în conferinţa de presă susţinută ieri alături de Ion Asaftei, preşedintele ALDE Neamţ şi de alt candidat, din altă localitate.

Ciprian Enache era foarte dezamagit de experientele avute in politica si a trebuit sa insist foarte mult pentru a-l determina sa intre in echipa ALDE, pentru ca este un om pe care te poti baza. In zilele urmatoare vom avea candidatii pentru toate primariile din cele 83 de UAT-uri din judetul Neamt. Incercam sa le castigam, si pe buna dreptate, va spun cu mana pe inima ca avem sanse foarte serioase, intr-o asemena lupta. De a fi castigatori intr-o foarte mare parte a acestor UAT-uri. Echipa ALDE se întăreşte, ne bazăm pe experienţa candidaţilor noştri. Faptul că încep să vină spre ALDE oameni din toate domeniile, este un lucru foarte bun. Pentru noi rămâne ca  un pivot faptul că d. Enache vrea să atragă foarte mulţi tineri. Mi-a plăcut modul său de abordare”, a declarat Ion Asaftei, presedintele ALDE Neamt.

Fără să-şi ascundă vechea experienţă politică (aşa cum fac mulţi politicieni care „uită” funcţiile de prin alte partide, îşi şterg fotografiile de pe facebook etc), Enache a amintit despre ucenicia la TDL (Tineretul PDL), „capetele de mandat de consilier judeţean PDL şi PNL”, despre retragerea din politică din ultimii 3 ani dar şi despre revenirea de acum, ca reacţie la administraţia deficitară şi ca mod direct de a putea schimba ceva în bine. 

Candidatul ALDE îl vede pe actualul primar drept „cel care merge în teren ca să fie pozat când scrie în agendă” şi s-a întrebat de ce actualul edil nu desemnează un consilier de la Cabinet să noteze şi el să fie mai preocupat să vorbească cu oamenii.

Ciprian Enache are 40 de ani, este căsătorit, are 3 copii. La capitolul funcţii în politică şi administraţie, a fost preşedinte TDL Neamţ, Director al Direcţiei de Sport, Director al Administraţiei Parcului Ceahlău, consilier la Cabinetul Preşedintelui CJ Neamţ, consilier judeţean. Soţia sa (licenţiată în Drept şi Economie) se ocupă, alături de Ciprian Enache, de firma familiei (o microfermă la Girov şi o fabrică de ulei presat la rece la Săvineşti).

Cel de al doilea candidat prezentat ieri de Ion Asaftei a fost Leonard Cadăr, fost senator, care va candida pentru funcţia de primar la Boteşti. La conferinţa de presă au asistat şi membri ai BPJ ALDE Piatra Neamţ…

Mai jos, integral, VIDEO, conferinţa de presă:

 

D.V.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “Ciprian Enache, candidat oficial ALDE pentru funcţia de primar de Piatra Neamţ: „Oraşul trebuie redat cetăţenilor!”

Lasă un răspuns