Cioloș, la Piatra Neamț: Fiecare europarlamentar din lista Alianţei 2020 USR-PLUS va deschide câte 2 birouri în țară!

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, s-a aflat, marţi, la Piatra-Neamţ, pentru o întâlnire cu susţinătorii Alianţei 2020 USR-PLUS, cărora le-a explicat că fiecare europarlamentar ales din partea alianţei va deschide câte două birouri parlamentare în ţară prin intermediul cărora va ţine legătura cu alegătorii, anuntă Agerpres.

Cioloş a trecut şi pe la unul din punctele unde se strâng semnături pentru înscrierea alianţei la alegerile europarlamentare şi a stat de vorbă cu membrii echipei.

„În ceea ce priveşte candidaţii, a fost ideea să alegem oameni care să cunoască foarte bine şi realitatea din ţară, pe diferite domenii, dar care odată ajunşi acolo, în Parlamentul European, să ştie ce au de făcut. Să nu trebuiască să stea 2-3 ani, unii chiar după 5 ani tot nu ştiu cum funcţionează lucrurile şi ce decizii se pot lua sau nu acolo. Decizia noastră este că fiecare europarlamentar care va merge de pe lista noastră se va angaja să deschidă două birouri parlamentare în ţară. Asta este o falsă idee că europarlamentarii pleacă la Bruxelles. Noi nu vrem să plece la Bruxelles, o să meargă să îşi facă treaba acolo 3-4 zile pe săptămână, atâta cât este programul, în rest o să fie în ţară şi va trebui să stea de vorbă cu oamenii despre ce discută şi decizii iau ei acolo”, a afirmat Dacian Cioloş.

Dacian Cioloş se află într-un turneu prin mai multe judeţe ale Moldovei pentru susţinerea Alianţei 2020 USR-PLUS.

V.N.

Comentarii Facebook

One thought on “Cioloș, la Piatra Neamț: Fiecare europarlamentar din lista Alianţei 2020 USR-PLUS va deschide câte 2 birouri în țară!

Lasă un răspuns