Ciolacu șterge pe jos cu Arsene după replicile mizerabile la adresa Anei Birchall: „Nu accept acest limbaj de la niciun PSD-ist!”

Replică fermă și corectă a lui Marcel Ciolacu, liderul PSD, la adresa lui Ionel Arsene (președintele PSD Neamț) care, cu o seară înainte avusese un mesaj absolut mizerabil la adresa deputatei Ana Birchall.

”Eu nu pot să fiu solidar cu acest limbaj și nu accept acest limbaj de la niciun pesedist în spațiul public. O să discut și cu domnul Stănescu să vedem ce urmează și ce atitudine vom adopta. Lucrurile încet încet derapează la toată lumea, și la alte partide, nu doar la PSD. Nu înteleg, după atâtea prostii făcute de PSD, de ce se continuă cu această atitudine. Aici sunt blocat, recunosc”, a declarat ieri Ciolacu, preluat de mai toată presa centrală din Romania.

Mai mult, liderul național PSD a și îndemnat, indirect, instituțiile statului să verifice contractele încheiate de Ionel Arsene: „În legătură cu contractul, presupun că instituțiile statului, la ce scandal este, se autosesizează”.

Cu o seară înainte, Arsene scria referindu-se la Birchall că aceasta e o „curcă securistă, urâtă cu spume” și o trimite-a să citească o carte cu titlul „Suge-o, Ramona!”. Nu este o noutate un astfel de mesaj absolut mizerabil când este vorba de „cultura” etalată de șeful PSD Neamț însă, în ultimul timp, de când tot mai mulți oameni vorbesc de achiziții dubioase făcute sau girate de el (la CJ Neamț, la Spitalul Județean Neamț etc), verbiajul acestuia frizează cote paranoide.

Și în cazul lui Birchall, epitetele lui Arsene au curs după ce fostul Ministru al Justiției a deyvăluit, într-o postare pe facebook, că a fost sunată de Arsene care a amenințat-o după ce, într-un alt mesaj ea cerea că dacă tot vrea PSD Comisie de investigare a unor achiziții publice, să le verifice și pe cele făcute de Arsene.

 

D.V.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.