Ciolacu, despre incendiiile de la ATI Piatra Neamț și din alte spitale: „Criminali!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat dur după incendiul de la Spitalul din Constanța unde până în acest moment au fost înregistrate 9 decese, anunță presa centrală.

„Criminali! Asta sunteți! De când ați fost puși de Iohannis la conducerea României ați știut doar să dați din gură, doar să aruncați responsabilitatea pe alții, doar să promiteți iluzii. Nimic concret! 12 incendii și 32 de decese în spitalele de la Piatra Neamț, Spitalul de Psihiatrie Socola, Matei Balș și, acum, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța- toate în guvernarea Dreptei”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul PSD susține că „miniștrii PNL și USR ai Sănătății, Tătaru, Voiculescu și Mihăila, plus premierul Cîțu – voi sunteți principalii vinovați pentru toate dramele la care asistam. Românii mor zilnic pentru ca tot anul voi, PNL și USR, v-ați certat pe bani și pe funcții!”.

Cât privește nenorocirea de la Piatra Neamț, Marcel Ciolacu omite că, totuși, această unitate sanitară este în subordinea Consiliului Județean Neamț unde presedinte chiar colegl lui de PSD, Ionel Arsene. Iar la momentul tragediei, manager interimar era, numit din pixul lui Arsene, Lucian Micu, ex primar de Roman (demis pentru incompatibilitate), trecut de la PNL la PSD si anuntat de Arsene, cu mare pompă, drept candidat pentru Primăria Roman.

V.N.

One thought on “Ciolacu, despre incendiiile de la ATI Piatra Neamț și din alte spitale: „Criminali!”

  1. Alo, Bălăceanca! Trezirea! Că-ți faci de râs colegu… cu investițiile de la neamț și partidul cu spitalele regionale.
    Ciocul mic, că nu-i de măcănit acum. Chiar nu.
    Sunteți toți o șleahtă de incompetenți, care vă învârtiți precum corbii pe lângă stârvul numit sistem de sănătate. Vă doare fix în xxx pe toți.

Lasă un răspuns