Ciobanu, noi dezvăluiri despre combinații la Publiserv: „Costumatul BOSS mi-a propus să vând terenul din Gara Veche!”

Valentin Ciobanu, fost om de bază în echipa Dragiș Chitic – PNL Piatra Neamț continuă seria acuzațiilor din ce în ce mai dure aduse foștilor săi colegi. Ieri Ciobanu a afirmat pe facebook (într-un grup administrat de un cont fake) că lui i s-a propus de la cel mai înalt nivel al administrației publice locale să vândă un teren din Gara Veche. În Gara Veche există un teren care aparține Publiserv, firmă a Consiliului Local la care Ciobanu a fost director general după ce a demisionat din funcția de consilier local.
Întrebat despre săgețile tot mai vehemente care vin dinspre fostul său colaborator, tot ieri, primarul Dragoș Chitic nu a dorit să comenteze despre acuzele aruncate în spațiul public de către fostul său coleg de politică. „A demisionat de la Publiserv fără să mă consulte”, a spus Chitic dând de înțeles că din acel moment nu mai are nimic de a face cu subiectul Ciobanu.

Citeste si Ciobanu detonează despre plecarea din funcția de director Publiserv: „Combinațiile costumaților! Își asumă?”
A început campania electorală! Grup facebook anti-Chitic administrat de un fake! Comentează/girează doar unii PNL-iști…

Afirmațiile extrem de dure făcute ieri de Ciobanu au pornit de la diverse discuții legate de situația unor bunuri din Piatra Neamț. de la terenuri deja vândute în ultimii ani, un pietrean a făcut referire la terenul municipalității din zona Gara Veche (aflat în administrarea firmei Publiserv) și imediat a sărit cu dezvăluirea Ciobanu:

Valentin Ciobanu Orașul este vândut, cam 95 %
Mirel Andrisoaei Valentin Ciobanu restul de 5% este în gara veche ce urmează a fi înstrăinat celor în costume☺️☺️
Valentin Ciobanu Mirel Andrisoaei și mie mi sa propus ca ar fi bine sa îl vând. Propunerea a fost făcută de “COSTUMATUL” Boss 😉
Foto Jon Valentin Ciobanu este o afirmatie grava si probabil intrebarea legitima si de bun simt e cine’i costumatul?stiu ca n’ ai sa raspunzi cu nume,insa de curiozitate,e nenea care si’a facut giratoriu pt a ajunge in siguranta acasa?
Valentin CiobanuFoto Jon , ca să fiu corect până la capăt, giratoriul a fost propus de comisia rutieră ( de unde am făcut și eu parte ). Dar, DA, este persoana la care te gândești 😉


Ciobanu dă de înțeles că propunerea de a vinde terenul din patrimoniul orașului ar fi fost dacă nu oneroasă măcar discutabilă. Și deși nu spune nume, nu e greu de văzut unde bat aluziile lui. Și până acum a mai făcut referire la „costumați” iar de data asta a folosit sintagma „costumatul șef”. Mai jos este o fotografie care a fost indicat[ tot pe net, de un apropiat al lui Ciobanu, ca fiind cheia poreclei folosit[ de el:

Într-un comentariu postat acum câteva zile același Ciobanu spunea că el își asumă tot ce a făcut la Publiserv, ca director general, dar întreba retoric dacă și „costumații” își asumă la fel. Ieri Vestea a adresat primarului Dragoș Chitic 3 întrebări în conferința de presă susținută de primarul Dragoș Chitic înainte de ședința de Consiliu Local. Două dintre ele se refereau la Publiserv și una axată fix pe acuzele aduse public de Ciobanu. Primarul s-a deranjat extrem de iritat de aceste întrebări, le-a etichetat drept „petarde” iar despre afirmațiile lui Ciobanu a refuzat pur și simplu să facă vreun comentariu.
Vezi AICI, în format VIDEO, reacțiile primarului Dragoș Chitic la întrebările Vestea despre Publiserv și Ciobanu (de la minutul 25.25)

Ca fapt divers, apropos de intrebarea celui care a dorit o identificare legând un personaj de un sens giratoriu, reamintim că un astfel de marcaj rutier apărut în Piatra Neamț în ultimul mandat în zona 1 Mai este cunoscut de șoferi drept „Giratoriul lui Chitic”, primarul locuind în zona respectivă iar invenția respectivă scutindu-l pe acesta (ca și pe ceilalți șoferi din zonă) de un ușor ocol. După cum se observă mai sus, atunci când îl confirmă pe „costumatul boss” fără a-i da numele, Ciobanu confirmă legătura cu acel sens giratoriu.

Urmează: „Cine și de ce ar vrea un consilier de la cabinetul primarului lipit de Triboi, noul director general de la Publiserv”
Daniel VINCA
Comentarii Facebook

2 thoughts on “Ciobanu, noi dezvăluiri despre combinații la Publiserv: „Costumatul BOSS mi-a propus să vând terenul din Gara Veche!”

 1. Daca Vali este baiatul ala cu caracter pe care il stiu eu astept sa spuna pana la capat de ce l-au fortat costumatii sa plece de la Publiserv, ce combinatii i-au bagat pe gat, ce pilosi i-au trimis la angajare. Vali, spune tot ca nu au cum sa-ti ia cuvantul si adevarul, tata!

 2. Toti stim cum se fura de 20 de ani avutiile acestui oras de aceasta clica de mafioti incepind cu Rotaru,Pinalti si acum Chitic.

  Si copii de gradinita.

  Sa nu uitam totusi ca aceste clici de hoti analfabeti au fost validate prin vot de turmele de analfabeti si manelisti tiganizati de cetateni indolenti si nepasatori fata de viitorul lor care si-au vindut votul pe o sticla de ulei sau niste pixuri.

  Asa votanti,asa administratie.Cind nu o sa mai avem o calitate atit de proasta a electoratului atunci lucrurile o sa se mai schimbe in aceasta tara.La calitatea prezenta a educatiei in aceasta tara Romania nu are nici un viitor.

  A iesit cineva sa protesteze impotriva furtului banului public de la Primarie/CJ/CL?Impotriva devalizarii proprietatilor si a bunurilor acestui oras?

  Nimeni.

  Pe prosti nu-i intereseaza,nu au timp decit de cafele si statu prin Mall ca au bani facuti usor din furaciuni sau din salariile colosale degeaba de la CJ/CL.

  Pe altii care sunt prea prosti saracii de incompetenta si coruptie cum ar fi Parchet/IPJ/diicot/sri si DNA la fel nu-i intereseaza pentru ca statu mafiot nu le cere nimic sa faca in schimbul geamantanului de bani pe care il primesc in fiecare luna.

  De aia suntem in situatia de a fi condusi numai de hoti si analfabeti care trebuiau sa fie in puscarie inca de acum 10-20 ani .

Lasă un răspuns

Copyright 2015 - Vestea.net - Stiri, Informatii, Piatra Neamt, Filmari, Foto, Jurnal, Ceahlau | Toate drepturile rezervate
Web Design BangladeshBangladesh Online Market