Ciobanu detonează despre plecarea din funcția de director Publiserv: „Combinațiile costumaților! Își asumă?”

Rămas dator opiniei publice cu o explicație pe tema demisiei lui din funcția de director la SC Publiserv (dublată și de părăsirea totală a PNL Piatra Neamț, și ca funcție de conducere și ca simplu membru), Valentin Ciobanu ține să transmită că la un moment dat va spune tot ce are de zis.

Până atunci, ține să reamintească din când în când cuvântul „Publiserv” și să scape câte o referire voalată în continuarea declarației inițiale în care spunea că nu a fost sprijinit de echipă (cu referire la echipa liberală de la Piatra Neamț).

Într-un comentariu recent postat pe facebook, ca un veritabil „copil teribil” al liberalismului pietrean, Ciobanu răsucește cuțitul în subiectul Publiserv spunând că își asumă tot ce a făcut din postura de director la societate dar întreabă și dacă „costumații își asumă?” și își exprimă regretul că nu a avut puterea să rămână în continuare în funcția respectivă și să strice și mai tare „combinațiile la costumați”.

Cititi si Incompatibilul Ciobanu demisionează din funcţia de Director Publiserv şi din PNL. Partidul care i-a dat funcţii şi contracte „nu mă mai reprezintă!”
Demisionarul Ciobanu, salve de acuze spre primarul Chitic! „Presiuni, funcţii, putere şi bani!”

În premieră, Ciobanu recunoaște că lunile în care a fost director au fost un calvar și că „am plâns în cele 9 luni cât am stat” (director Publiser – NR).

Mai jos, integral respectivul comentariu al lui Ciobanu, ca să nu fie vorbe:

<<Doamna Maria, ca o mică paranteză, EU îmi asum tot ceea ce am făcut la Publiserv (și bune și rele), dar „COSTUMAȚII” își asumă ceea ce au făcut?
P.S. – Dacă am greșit cu ceva în această societate, am greșit că nu am avut PUTEREA să stau mai mult și să stric „COMBINAȚIILE” la „COSTUMAȚI” (oricum am plâns în cele 9 luni cât am stat)>> – mesaj postat de Valentin Ciobanu.

Mesajul de mai sus a fost transmis de Ciobanu ca răspuns la comentariul unei pietrence care îl „stârnea” să spună dacă are ceva pe conștiință în legătură cu Publiserv pentru că „citeam că firma asta e în cap din cauza unor decizii proaste făcute în ultimul an”.

După cum ați văzut mai sus, Ciobanu nici nu confirmă nici nu infirmă ideea de „decizii proaste” din mandatul său, spune că își asumă total și bărbătește dar face trimitere și la… „costumați”. Nu spune cine sunt cei care ar trebui să fie la fel de responsabili pentru ce nu e bine la Publiserv și este evident că nu folosește cuvântul „costumați” în sensul larg (costum de orice, de salopetă, de schi etc) ci mai curând la ideea de oameni îmbrăcați strict în costume. Costume de șefi… Ori șefii lui din acea perioadă nu puteau fi decât șefi administrativi sau politici, de la Primărie sau de la PNL Piatra Neamț. Adică revenim la ideea sugerată de Ciobanu încă din prima postare când își anunța demisiile din funcțiile administrative și politice.

Cititi si Incompatibilul Ciobanu demisionează din funcţia de Director Publiserv şi din PNL. Partidul care i-a dat funcţii şi contracte „nu mă mai reprezintă!”
Demisionarul Ciobanu, salve de acuze spre primarul Chitic! „Presiuni, funcţii, putere şi bani!”

Până când Ciobanu se va hotărî (sau nu) să spună tot ce are pe suflet, interesantul substantiv „costumați” rămâne ca un fel de ghicitoare ca și „combinațiile” de care acesta face vorbire fără a le numi concret și fără a prezenta și dovezi. Ca orice ghicitoare, până la anunțarea răspunsului corect, acesta poate fi și estimat, căutat… Unii amici ai lui Ciobanu spun că un indiciu ar putea fi și fotografia de la începutul acestui articol…

Daniel VINCA
sursa foto – facebook / Dragoș Chitic

 

One thought on “Ciobanu detonează despre plecarea din funcția de director Publiserv: „Combinațiile costumaților! Își asumă?”

 1. Nu trebuia sa ne spuna Ciobanu despre cum se fura banii publici la Publiserv.

  Si copii de gradinita stiu.

  Singurii care ”nu stiu” sunt cei de la IPJ/DNA/PARCHET si ANI.

  De ce se fac ca ”nu stiu” si nu” vad”?

  Pentru ca oamenii de nimic care populeaza aceste institutii sunt la fel ca ”costumatii”despre care vorbea Ciobanu.

  Asta se intimpla cind pui hotii sa-i prinda pe hoti.

  Insa,cei mai vinovati sunt manelistii prosti si analfabet fara pretentii de cetateni din acest oras care au votat cu PNL/PDL adica aceeasi oameni care au furat de au rupt acest oras pe vremea lui Pinalti.

  Acesti prosti de cetateni ne-educati si indolenti nu inteleg ca sunt banii lor pe care aceasta clica de analfabeti ii fura.

Lasă un răspuns