“Cine trădează pleacă acasă!” / Din învăţăturile deputatului Surugiu către consilierii locali PNL

 

radu surugiu pnl neamt

Consilierii liberali pietreni au un mesaj fără echivoc de la reconfirmatul preşedinte al organizaţiei PNL Piatra Neamţ: adversarul este PSD, orice consilier municipal are o altă înţelegere paralelă ar fi vorba de opţiune personală, drept pentru care “o va manifesta în afara partidului”

Altfel spus, consilierii municipali care la şedinţa de joi vor juca cu PSD sunt ameninţaţi cu excluderea, după cum reiese dintr-un comunicat remis de deputatul Radu Surugiu, preşedintele PNL Piatra Neamţ.

Comunicatul respectiv (vezi mai jos) este mai amplu şi Surugiu consideră că şi încercarea de a fi schimbat el din funcţie ar avea legătură cu ce se întâmplă la Primăria Piatra Neamţ unde, pe ordinea de zi de mâine, sunt proiecte pentru “mazilirea” lui Dragoş Chitic şi alegerea ca primar interimar a Aureliei Simionică.

“Încercările de zilele trecute sunt parte din istoria mai puțin plăcută a PNL. PNL nu are nevoie în structurile sale de oamenii care joacă la mai multe capete, cum nici Piatra Neamț nu are nevoie de primari de conjunctură”, mai spune Surugiu care anunţă şi ţelul câştigării funcţiei de primar, în 2016, de PNL, cu un candidat PNL.

Daniel Vinca

Nota Bene: Mai jos, comunicatul de presă primit de la PNL

Surugiu : “ PNL va câștiga în 2016 Primaria Piatra Neamț, cu un candidat membru PNL”

Referitor la ceea ce se vehiculează în aceste zile în presă, mesajul meu este foarte clar principalul adversar al nostru este PSD. Consilierii locali ai PNL vor susține și merge unitar pe linia stabilită de partid. Nici o altă negociere în afara celei din interiorul PNL nu va fi susținută de vreun consilier local al PNL. Dacă cineva are înțelegeri paralele, atunci are o opțiune personală și aceasta nu este a Partidului Național Liberal.  Drept pentru care o va manifesta în afara partidului.

Consider că încercările de diversiune de zilele trecute, începute cu un  eșec lamentabil a unor membri PNL aveau o singură miza: PRELUAREA PRIMĂRIEI DE CĂTRE PSD!

Acum Organizația Municipală a PNL este mai unită și mai puternică, după ce anumite persoane s-au manifestat împotriva partidului prin diverși. Consilierii Municipali din Piatra Neamț au acum o singură coordonare, stabilită în Biroul Teritorial, unde împreună cu domnul COZMANCIUC facem o echipă unită. 

Încercările de zilele trecute sunt parte din istoria mai puțin plăcută a PNL. PNL nu are nevoie în structurile sale de oamenii care joacă la mai multe capete, cum nici Piatra Neamț nu are nevoie de primari de conjunctură.

În Consiliul Local și în Primăria Piatra Neamț, PNL va face doar politica PNL, conform mandatului primit de la cetățeni în 2012.

Este momentul să avem un Municipiu reședință de județ cu o administrație curată, cu oameni corecți și bine intenționați a căror misiune este aceea de a conduce Primăria pentru pietrenii nu pentru unii politicieni care nu își găsesc rolul și rostul.

Partidul Național Liberal, Organizația Municipală Piatra Neamț are ca principal obiectiv câștigarea alegerilor la Primărie în 2016, cu un candidat propriu din  interiorul PNL. Stăm foarte bine în sondaje ca partid și le mulțumesc pietrenilor pentru asta și în același timp îi asigur că o să venim în fața lor cu un candidat și cu un program pentru o administrație locală curată și în slujba cetățenilor.

deputat Radu Surugiu
Presedinte PNL Piatra Neamt

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on ““Cine trădează pleacă acasă!” / Din învăţăturile deputatului Surugiu către consilierii locali PNL

 1. Domnule Vinca, baiatul asta si-a facut vreun control psihiatric?
  Vedeti vreo logica in ceea ce scrie in comunicat? Bine, stim ca nu-l scrie el ca nu-i prieten cu limba romana.
  Dar urmariti-i logica: pucistii din PNL, adica toata organizatia care a semnat impotriva lui, presedinti de organizatii de cartier, de tineret, de femei, oameni simpli, militanti, vor sa aduca PSD-ul la conducerea orasului? Dar ce putere au oamenii astia in legislativul pietrean?
  Cei care imparteau candele de Paste pe toate strazile din Piatra Neamt, care au stat in frig si au mers cu Johannis pana la capat, vor acum o primarie PSD?
  Sau adevarul e altul….de relatia de pace si prietenie dintre Cizmanciuc si Arsene de care se vorbeste tot mai mult si a inceput sa iasa la iveala. Nu cumva Cizmanciuc va pleca intr-o delegatie oficiala externa de cateva zile cu Victor Ponta? Nu cumva se vrea refacerea USL-ului la Neamt prin intermediul lui Cizmanciuc si Arsene?

 2. Sunt unul din membrii dizolvați de dumnealui. Nu sunt nici consilier local și nici nu am vreo funcție importanta. Am doar ani buni în spate de munca pentru PNL, de când era la conducere dl Stratila.
  Oare cât tupeu sa existe în tânărul acesta?
  Nu a venit doua luni pe la Piatra Neamț,  nu ne-a răspuns la telefoane, ne-a lăsat singuri in toate acțiunile organizației iar acum a venit sa ne dizolve. Și cine?? Un copil de 30 de ani care a trăit doar de pe urma partidului. Fără carte de munca, fără nimic. Nu a condus 2 oameni toată viața și vine sa își bata joc de o organizație. De fapt Cozmanciuc este cel care e în spatele tuturor deciziilor lui Surugiu, ca el nu are nici un cuvânt.
  Îmi este rușine cu oameni de felul ăsta.
  Organizația va suferi cât de curând o implozie pentru ca oamenii de valoare vor pleca de lângă Surugiu și Cozmanciuc. Abia acum cei doi si-au arătat adevărată față, după ce în campanie erau lapte și miere cu toată lumea.
  Sunt dezgustat și mâhnit ca acești navetiști de la Iași și Suceava au venit sa distrugă tot ce s-a construit atât de greu.

Lasă un răspuns