Cine e misterioasa liberală din poza cu Crin Antonescu?

bianca si crin

Poza pozelor de la Congresul PNL

Congresul de la Bucureşti al liberalilor nu a constituit doar motiv de dispută pentru funcţii, de transmis mesaje, facut/rupt alianţe. Pentru mulţi dintre delegaţii care – Ghişe dixit! – au făcut doar o deplasare formală că oricum au primit bileţele cum trebuie să voteze a fost şi o oportunitate de a mai îmbogăţi colecţia de poze de pe facebook. Dă bine la cv şi în ochii colegilor din teritoriu o fotografie făcută cu un boss de la partid!…

Una din pozele de succes, care în nicio zi a făcut carieră (dovadă cele peste 50 de likeuri strânse în viteză) îl înfăţişează pe Crin Antonescu alături de o tânără,  frumoasă şi blondă liberală. Nemţenii au recunoscut-o imediat: este vorba despre Bianca Elena Roca, angajată la Cabinetul Parlamentar al deputatului Dorinel Ursărescu, membru în Biroul Judeţean al PNL Neamţ.

Bianca este una din “furnicuţele” din echipa lui Ursărescu (care este şi preşedintele filialei nemţene), aceasta apărând în foarte multe poze din Campania pentru europarlamentare când, alături de şeful ei, a aluat la pas multe organizaţii de tineret ale PNL Neamţ.

bianca 2

Poza de profil anterioară a Biancăi Roca

Cum Bianca nu era pe lista delegaţilor nemţeni de la Congresul PNL publicată acum câteva zile, rezultă că ea a făcut parte din echipa invitaţilor fără drept de vot. Nu a votat dar s-a ales cu poza – şi ce poză! – cu ex-liderul PNL. Imaginea Bianca/Antonescu a şi devenit de câteva ore fotografia de profil a frumoasei membre PNL, înlocuind-o pe anterioara (tot ipostază de partid, Bianca între Antonescu şi Ursărescu).

 

D. VINCA

coperta bianca

One thought on “Cine e misterioasa liberală din poza cu Crin Antonescu?

  1. O cheama Roca nu Toma.
    Admin: Multumesc de interventie. Stiam cum o cheama dar probabil ca imi statea mintea in 7 locuri de am scris alt nume. Am corectat. Inca o data, multam!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.