Cifra pe care nu vrea să o spună nimeni: 500.000 euro pentru tichelete de vacanţă ale salariaţilor Spitalului Judeţean!

Circa 500.000 euro ar fi costul tichetelor de vacanţă pentru salariaţii Spitalului Judeţean Neamţ dacă aceste vouchere vor fi acordate aşa cum permite legea.

Calculul e simplu: vorbim de „peste 1600 de salariaţi” (după cum spunea chiar managerul Cristina Atănădoaie) şi de suma de 1450 lei/salariat. Rezultatul înmulţirii duce la un minim de 2.320.000 lei (noi!, că în lei vechi ar fi vorba despre 23 miliarde…). La cursul euro-leu din ziua de azi ar fi vorba de circa 500.000 euro.

În calculul sumei de mai sus am plecat de la premisa că este la fel de îndreptăţit fiecare salariat al spitalului, indiferent că este medic, asistent, infirmieră, biolog, chimis, muncitor etc, nu ca la aplicarea noii Legi cu salarizarea unică, moment în care unii au câştigat substanţial la leafă iar alţii (asistenţi, îngrijitoare) s-au trezit cu mai puţini bani pe fluturaşul de leafă…

D.V.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Cifra pe care nu vrea să o spună nimeni: 500.000 euro pentru tichelete de vacanţă ale salariaţilor Spitalului Judeţean!

  1. Nu ti-ar fi ciuda ca le-au marit lefurile si le da tichete de vacanta, dar au aceeasi atitudine indolenta, unii asteapta spaga…Marea majoritate sunt niste nesimtiti prin comportamentul pe care il au.De ce nu se fac teste de integritate si apoi sa fie indepartati din sistem gunoaiele??

  2. Celentano are dreptate!Din pacate, se cere spaga in continuare (direct sau indirect), campioana fiind tot sectia de Ortopedie!

  3. 2.320.000 lei (noi!, că în lei vechi ar fi vorba despre 12 miliarde…)… zău?

    AdminŞ A fost vorba de o eroare de transcriere. Am corectat. Multumim de atentionare.

Lasă un răspuns