Cică Decathlon îşi deschide magazinul de la Piatra Neamţ pe 15 decembrie! De 4 luni tot amenajează la spaţiul cât o alimentară comunistă!

Decathlon a binevoit să-i anunţe pe nemţeni, în urmă cu câteva zile, că îşi va deschide magazinuş de la Piatra Neamţ pe data de 15 decembrie. Mai pe româneşte, din motive care scapă celor neiniţiaţi, Decathlon nu a reuşit să se ţină de termnul anunţat neoficial, cel de 1 Decembrie, şi anunţă un fel de amânare cu mantă.

Reamintim că în spaţiul respectiv se tot fac lucrări de amenajare de vreo 4 luni de zile. Întârzierea deschiderii a fost pusă de nemţeni, în lipsa unui comunicat oficial, ba pe faptul că stafful firmei nu e atât de sigur pe oportunitatea investiţiei (în fapt, o hală cu rafturi), ba că şi-au ales o firmă de construcţii care se mişcă foarte încet etc.

Cert este că spaţiul de la Piatra Neamţ este de câteva ori mai mic decât cel de la Bacău, de exemplu. mai exact, e cam cât o modestă alimentară de cartier de pe vremea comuniştilor şi dat fiind că e vorba de un spaţiu într-un mall (care a trebuit recompartimentat), această eficienţă de „melc viteză” nu a putut genera decât întrebări fără răspuns.

Prin Piatra Neamţ au început să circule diverse glume legate de viteza cu care firma de comercializarea a echipementului sportiv s-a mişcat la această investiţie (reamintim că mall-ul sud-africanilor de la Nepi, de câteva ori mai mare decât mall-ul Galeria în care Decathlon ocupă un spaţiu micuţ) a fost ridicat în câteva luni.

„Pregăteşteţi cavoul cu ăia de amenajează de amenajează magazinul Decathlon. Până fac ăia treaba ai şansa să trăieşti şi ceva în plus că se îndură Dumnezeu să te mai lase pe pământ că vede că nu e vina ta…” Sau „Dau drumul de Crăciun? Nu de Paşti? Sau de Paştile Cailor?” Sau „Au mai aşteptat să se închidă şi alte magazine din mall Galleria, să prindă spaţiu mai mare”… – acestea sunt câteva din glumiţele care tot circulă în Piatra Neamţ despre noul chiriaş de la Mall-ul de la 1 Mai. Chiar aşa, încet băieţi, încet, cu grijă, că puteţi deschide şi pe 1 Mai şi spuneţi că faceţi asta din respect pentru numele popular al cartierului în care vă aflaţi…

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns