Christian Sabbagh îl desfiinţează pe Cumpănaşu, angajatorul lui Harabagiu: „Apelează fără ruşine la mila publică!”


Cunoscutul om de televiziune Christian Sabbagh are un mesaj crunt la adresa candidatului Alexandru Cumpănaşu, noul angajator/ patron / şef al autointitulatului „investigator” George Norocel Harabagiu.

Lângă printscreenul cu mesajul şi coperta grafică prin care Cumpănaşu cere bani de la cetăţeni pentru campania electorală, Sabbagh îşi spune părerea sa prin care consideră drept un act de cerşetorie incalificabil ceea ce face candidatul care are o avere impresionantă adunată din contracte dubioase cu entităţi publice din România: <<In Romania, zi de zi, mii de copii se duc la culcare infometati. Altii, distrusi de boli, mor lent, in tacere, pentru ca parintii nu au bani de tratament. Si-ar fi dorit sa-i protejeze, sa le ofere tot binele din lume, dar au ajuns someri, bancile le-au luat si bruma agonisita intr-o viata.
La polul opus avem un impostor cu 7 case, 3 terenuri, 2 masini, conturi in banci, care, culmea, apeleaza fara rusine la mila publica. Noapte frumoasa sa aveti, oriunde v-ati afla!>>.

Reamintim că presa centrală a dezvăluit „lipiciul” pe care l-a tot avut Cumpănaşu la fel de fel de încasări controversate din banul public, inclusiv un proiect finanţat de Ministerul Culturii pentru care din totalul de 1.000.000 lei, o mare parte din bani – 837.000 lei! – au reprezentat drepturi de autor încasate de acesta pentru textele tipărite în broşuri, texte luate cu copy-paste din wikipedia (Detalii AICICum a obținut asociația lui Alexandru Cumpănașu un milion de lei ca să realizeze 3 broșuri în Anul Centenar: Peste 600.000 de lei pentru 50 de pagini de copy / paste din Google și Wikipedia – Libertatea).

În nici 15 ore, postarea lui Sabbagh a devenit virală, adunând 2000 de like, 700 de comentarii şi 300 de share. Iar marea majoritate a comentariilor sunt, la fel, devastatoare pentru candidatul care şi-a urcat imaginea publică şi campania electorală (vezi clipul de la final) pe drama nepoatei Alexandra, fata răpită / violată / ucisă de monstrul de la Caracal, după cum spun anchetatorii.

Câteva din aceste comentarii, mai jos:

Nenea Gicu un gunoi care profita de pe urma disparitiei nepoatei.Probabil si la campani o sa aiba un motto… „A disparut Alexandra, dar a aparut un nou gunoi… pardon presedinte pentru romani”

Mihaela Gina Cere bani cu nesimtire si in cateva live-uri de cateva saptamani in urma ..bani pentru campanie..pentru pliante, pentru afise….chiar nu-i vine nimeni de hac acestui imbecil ???

Claudia Kellner Gonzalez Intruchiparea vie a lipsei virtutilor umane…

Claudia Kellner Gonzalez Intruchiparea vie a lipsei virtutilor umane…

Ionuț E. Măgurean Mai trist este faptul că mulți îl urmăresc pe acest impostor cumpă(nașu) și unii dau bani și li se face „milă” de el…

Paul Dragu Şorlopciu Ăsta a reușit să adune toate schimonoselile sufletești posibile într-o singură „persoană”. Merită premiul Nobel pentru degradarea absolută a caracterului uman…

Georgina Gaitanaru De ce as dona pentru o campanie electoralä? Ce merite isi asumä nenea astä care nu are nici o treabä cu realitatea!!Tampit sa fi sä donezi pentru aberatiile unui mediocru bazat pe o drama a unei familii amarate!!!Urat nene Cumpanasu,lipsä de respect si consideratie!!!Sa vä fie rusine!

Bosse Ex Amma Ok…. Cerșește semnături pt a candida la prezidențiale…. E specific romanesc….. Dar să cerșești bani e specific sarlatanilor…. Așadar a mai apărut unul!!!!

Mihaela Postolache Un om fara scrupule ! Si trist este că mamăițele chiar depun bani la cutia milei Cumpanasu -hoțomașu !

Flavius Wisan E vorba de a lua 3% si 10 milioane de euro de la buget,nimic mai mult.Stie ca nu are sanse.Un gunoi.

Gheorghita Alina-Maria Eu nu votez așa specimen.Păcat și jalnic că sa făcut cunoscut prin fetele alea 2 dispărute.

Creaţă Valentina Domnule Christian Sabbagh ,postați mereu despre dânsul,poate se mai desteaptă si altii si vad cine e escrocul ăsta si iși dau seama că locul lui e la balamuc

Teodora Popescu Cum mã? Cum de la o intamplare tragica sa ajungi sa cersesti bani pt campanie electorala? Ce suferinta e asta? Amesteca necazul cu politica….e ceva gen wc public!

… şi câte şi mai câte, sute şi sute de astfel de mesaje, la postarea lui Sabbagh!

Reamintim de asemenea că acelaşi Cumpănaşu este noul „angajator” al deja cunoscutului George Norocel Harabagiu, individ cu două stagii după gratii, inclusiv pentru un şantaj realizat din calitatea de jurnalist. Norocel Harabagiu a apărut acum o săptămână la lansarea de către Cumpănaşu a unui partid care nu există oficial şi tot Norocel este cel cu vocea din clipul sinistru al candidatului care nu ezită să folosească în materialul de campanie electorală, din nou, imaginea fetei răpită şi ucisă.

La o zi după ce Vestea publica articolul cu cinicul clip electoral, într-un selfie video pe internet, Cumpănaşu explica ce e cu Harabagiu lângă el. Deşi Harabagiu îşi asumase în discursul aplaudat şi de Cumpănaşu un rol politic în partidul fantomă, candidatul explica post-factum că, de fapt, Harabagiu e „investigator” (angajat să o găsească pe fata răpită) şi un fel de SPP-ist privat care „asigură protecţia mea şi a familiei mele”.

Dacă rezistaţi la poveşti cu conspiraţii, cu scenarită şi cu agenţi 007 auto-declaraţi sau promovaţi de personaje şi mai ciudate, urmăriţi:

Iar despre adevărata miză a unei candidaturi care nu are nicio şansă reală în câştigarea alegerilor dar poate produce bani frumoşi pentru nişte „băieţi deştepţi”, după cum spune şi unul din comentariile de mai sus, citiţi AICI – Bișniță cu candidați. În ce constă afacerea Voiculescu – Bruynseels, câți bani sunt în joc și de ce crapă.

Până una-alta, ca să fie „asigurat” şi în caz că nu trece de 3 la sută, Cumpănaşu cere bani de la oameni (în caz că trece de acest procent şi AEP îi decontează cheltuielile, donaţiile actuale se întorc în buzunarul lui).
Din păcate pentru el şi „investigatorul” lui (plătit, probabil, nu din donaţii, ci din banii luaţi de Cumpănaşu de la Ministerul Culturii sau din alte plăţi la fel de discutabile), părerile majorităţii românilor sunt precum cele de mai sus, de la comentariile de la postarea prezentatorului de la Kanal D.

Vom reveni.

Daniel VINCA

Lasă un răspuns