Chiulangiul Farcaş a demisionat din CJ!

farcas

Mai bine mai târziu decât niciodată!, ar spune optimiştii. După mai bine de jumătate de an în care şi-a bătut joc, cu maxima indolenţă, de statutul de ales judeţean, Gabriel Farcaş a binevoit să trimită, prin fax, la Consiliul Judeţean Neamţ hârtia prin care anunţă că demisionează din funcţia de consilier judeţean.
În urma demisiei sale, rămâne ca istorie a administraţiei publice locale din judeţul Neamţ performanţa unică de a figura ca ales judeţean deşi, în jumătate de an, onorabilul ales a călcat la doar două şedinţe, ţinute la trei zile distanţă (ordinară, pe 7 octombrie; extraordinară, pe 10 octombrie) şi a lipsit la alte 7 şedinţe (ordinare sau extraordinare).

Din ce spunea, în urmă cu câteva zile, Constantin Iacoban (preşedinte CJ Neamţ), următorul de pe lista alianţei electorale APEL este tot un UNPR-ist, doctorul veterinari Gigi Parfeni.

Rămâne, în continuare, şi o întrebare pe care ar trebui să o lămurească şi unele instituţii abilitate: cum la toate şedinţele la care a lipsit în 2014 a fost trecut în procesele verbale “absent motivat” iar secretarul judeţului, Daniela Soroceanu, a contrasemnat de legalitate aceste documente fără să aibă acte care să justifice “motivarea” absenţelor?

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Chiulangiul Farcaş a demisionat din CJ!

  1. Urmatorul „va face” mai multe! Sa fim seriosi! CJ Neamt circ cu intrare gratuita!

Lasă un răspuns