Chitic şi Gavrilescu, călare pe Piaţa Centrală

„Stejar, Extremă, Urgenţă”!, acesta este mesajul transmis de Primăria Piatra Neamţ în ce priveşte implicare pentru deschiderea cât mai rapidă a Pieţei Centrale, obiectiv care, până la lămurirea problemei cu contestarea licitaţiei, va fi administrat direct chiar de Primărie.

Au început deja şedinţele, comandamentele, vizitele în teren şi, din ceea ce anunţă deja Primăria pe net, primarul Dragoş Chitic şi viceprimarul Bogdan Gavrilescu stau deja călare pe situaţie. Mai mult, toţi consilierii locali, indiferent de partid, sunt invitaţi să se alăture acestui efort, după cum sună mesajul primarului Chitic: „Solicit și consilierilor locali să se implice total în acțiunea de deschidere a pieței și îi invit să facă parte din comisia care se va ocupa de repartizarea spațiilor către comercianți” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Imaginile din acest text sunt de la deplasarea unei echipe de lucru la Piața Centrală pentru a stabili la fața locului toate detaliile „astfel încât piața să poată fi deschisă la sfârșitul lunii noiembrie”.

Primarul municipiului Piatra-Neamț a convocat deja pentru miercuri, 11 octombrie, o ședință de Consiliu Local pentru a supune aprobării organigrama completată cu noul compartiment ce se va ocupa de administrarea obiectivului, alte câteva elemente organizatorice și pentru a bugeta sumele necesare pentru ca piața să poată funcționa. De asemenea, va organiza la începutul săptămânii viitoare o întâlnire cu toți consilierii locali pentru a dezbate Regulamentul de Organizare și Funcționare a Pieței Centrale.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns