Chitic, mesaj a la Holograf: NU O SĂ-MI PUTEŢI LUA NICIODATĂ DRAGOSTEA…

chitic

După o săptămână încărcată (mai ceva decât atmosfera, înainte de furtună) cu mesaje politice care de care mai belicoase, cu spini de trandafiri sau săgeţi deloc prietenoase, înaintea importantei bătălii de azi pentru conducerea Primăriei Piatra Neamţ, primarul interimar Dragoş Chitic surprinde din nou…

Surprinde cu un mesaj de 4 fraze din care, în ultimele 3 se dezbracă de haina de lider din administraţie şi transmite frământările şi trăirile unui om:

“Maine vom asista la o noua incercare a unui grup de oameni politici , fara simtul realitatii si fara merite sau bune intentii, de schimbare a mea si a intregii echipe de conducere a Primariei Piatra Neamt. Consider si le transmit colegilor mei consileri ca moralitatea, onoarea , demnitatea sunt mult mai importante decat un fotoliu de primar. Nu voi face niciodata un compromis pentru a pastra aceasta functie. Puteti sa-mi luati toate functiile pe care le detin in administratie dar nu o sa-mi puteti lua niciodata principiile mele de viata si dragostea pentru Piatra Neamt”.

Ridicându-se deasupra unor insulte sau calomnii directe, atacuri la persoană primite de la adversari, mai ales de la deputatul Ionel Arsene, Chitic are această frază a 2-a (Consider si le transmit colegilor mei consileri ca moralitatea, onoarea , demnitatea sunt mult mai importante decat un fotoliu de primar”) cu care va fi învingător indiferent dacă azi câştigă sau nu.

Iar finalul – “Puteti sa-mi luati toate functiile pe care le detin in administratie dar nu o sa-mi puteti lua niciodata principiile mele de viata si dragostea pentru Piatra Neamt” – aminteşte foarte mult de versurile unui şlagăr al trupei Holograf:

“Poti sa-mi iei tot ce-am mai scump pe lume
Poti sa-mi iei zile, noptile sau anii de vrei
Sa ma lasi singur intr-un loc anume
De unde sa nu pot vreodata sa ma intorc la ai mei, 
Dar sa nu-mi iei niciodata dragostea.. 
Dar sa nu-mi iei niciodata dragostea.. 

Poti sa ma faci una cu pamantul
Sa ma calci in picioare de-o mie de ori
Sa ma sfasii cu dintii si-apoi sa chemi vantul
Sa-mi imprastie trupul intr-o mie de zari

Dar sa nu-mi iei niciodata dragostea.. 
Dar sa nu-mi iei niciodata dragostea.. “

Publicăm alăturat şi clipul cu piesa respectivă, dar nu înainte de a aminti că, acum câteva zile, Formaţia Holograf a susţinut un concert de zile mari la Piatra Neamţ, la Sala Polivalentă. Iar Dragoş Chitic a fost unul din cei aproape 2500 de spectatori care au participat la acest spectacol…

Daniel VINCA

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.