Chitic loveşte liderii PSD unde doare: CEREŢI-I LUI VICTOR PONTA SĂ ORGANIZEZE ALEGERI CUM PREVEDE LEGEA!

DSC_0230

Dragoş Chitic provoacă PSD-ul la luptă dreaptă, şi cum în democraţie singurul arbitru recunoscut este votul cetăţeanului, primarul interimar îi întreabă tranşant pe liderii PSD Neamţ de ce, dacă tot vor să câştige funcţia de primar de Piatra Neamţ, nu cer guvernului condus de Victor Ponta să organizeze alegeri. Mai ales că acum prin acest refuz (vezi şi cazurile CJ sau Girov) Guvernul condus de chiar liderul PSD sfidează legea…

“Există o nouă intenţie de schimbare a primarului interimar de la Primăria Piatra Neamţ. Am citit şi eu în presă de această intenţie anunţată de unii lideri PSD.
Sunt dezamăgit de această situaţie în condiţiile în care consilierii locali au arătat în şedinţa de acum o săptămână ce conducere doresc care, în perioada următoare, să rezolve problemele pe care le avem în faţă.
PSD arată astfel că nu înţelege ce doresc şi aleşii locali şi pietrenii”, a spus Dragoş Chitic în conferinţa de presă susţinută astăzi împreună cu liderul PNL Piatra Neamţ, deputatul Dragoş Surugiu.

Credeam că au înțeles ce s-a întâmplat acolo. În loc de asta (N.R. – continuare războiului la Primăria Piatra Neamţ), liderii – și în special deputații – PSD ar trebui să se ocupe de problematica orașului și a județului, de dezvoltare, de infrastructură, astfel încât Piatra Neamț și județul Neamț să conteze! Noi suntem pregătiți să luptăm! Votul de săptămâna trecută a consolidat o echipă. Le-aș transmite liderilor PSD să lase Primăria Piatra Neamț în pace, că primăria este a cetățenilor, nu a unui partid sau grup de persoane!”, a mai punctat Chitic.

Iar ultima abordare a primarului interimar este o provocare pe faţă la luptă dreaptă, la arbitrajul votului democratic, exercitat de populaţie: Cei de la PSD spuneau că Primăria se câştigă cu un primar ales de cetăţeni. Aşa e. Cine vă opreşte, domnilor de la PSD să-i cereţi domnului Victor Ponta să respecte legea şi să organizeze alegeri pentru funcţia de primar Piatra Neamţ, la judeţ, în comune, în toate judeţele unde acestea trebuie organizate conform legii?”.

Chiar aşa, oare ce e mai ineficient pentru buna administrare a oraşului Piatra Neamţ: ca în câteva săptămâni să fie alegeri anticipate (aşa cum spune Legea!) sau, încă un an, conducerea Primăriei să fie o miză pentru un război politic interminabil?

D.VINCA

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.