Chitic despre deszăpezire: Critici dure la adresa CJ, apropouri la Arsene

Primarul de Piatra Neamț și-a exprimat nemulțumirea pentru felul în care Consiliul Județean a realizat deszăpezirea pe drumurile județene sau pe cel Piatra Neamț-Izvoare care este în administrarea instituției județene și, deși nu l-a nominalizat pe Ionel Arsene (președintele CJ Neamț), apropoul la acesta a fost mai mult decât limpede atunci când edilul s-a referit la PSD-istii care stăteau prin ședințe pe la București în timp ce țara era sub zăpezi.

„Din păcate nu pot spune același lucru (NR – bun) despre drumurile din județ, eu personal am primit numeroase semnale din zone ale județului unde drumurile erau aproape impracticabile. Solicit Consiliului Județean și pe această cale să întrețină corespunzător stradă Izvoare, drumul de acces spre cartierul Speranța,  pe care o are în administrare până la modernizarea prin proiectul european. Este strada din Piatra Neamț cea mai intens reclamată și în privința stării în care se află și în privința modului în care se asigura deszăpezirea”, a declarat primarul Dragoș Chitic într-o conferință de presă susținută în sediul cabinetului parlamentar al Senatorului Eugen Țapu.

Primarul de Piatra Neamț a făcut aluzii și la PSD-iștii care schimbă miniștri mediocri cu alții și mai mediocri și care își uită atribuțiile, inclusiv când zone întregi sunt acoperite cu zăpadă: „De neînțeles pentru mine este și faptul că deși era cod galben de ninsori în trei sferturi dintre județele țării iar  țară era sub nămeți, partidul de guvernământ avea cu totul alte probleme; era în ședințe interminabile pentru a schimba miniștri incompetenți dar care începuseră să aibă păreri personale cu alți miniștri și mai incompetenți  de la care se speră că vor ascultă cuminți comenzile de la partid. Nu așa se conduce o țară mai ales când oamenii au nevoie de autorități care să le rezolve problemele”.

Deși Chitic nu a pronunțat numele lui Arsene (președintele CJ Neamț) aluzia este evident ca și faptul că primarul a folosit o informații publicate în Vestea: Ședință degeaba la CJ! Au lipsit liberalii și 4 PSD-iști inclusiv Arsene!
Arsene a lipsit iar de la ședința de Consiliu Județean! A 2-a oară în 2 zile!

Declaratiile respective pot fi vazute si in format VIDEO, AICI.

D.V.

Comentarii Facebook

5 thoughts on “Chitic despre deszăpezire: Critici dure la adresa CJ, apropouri la Arsene

 1. Sa spuna mai intai de ce in prima zi de ninsoare nu a iesit pana la pranz niciun utilaj pe strazile din oras.

 2. Bai incompetentule!!! Tu faci aluzii?N-ai facut nimic in orasul asta nesimtitule.La fel ca si Arsene, esti doar un infractor care isi asteapta pedeapsa.

 3. Dar despre dezapezirea trotuarelor din Piatra Neamt (spre exemplificare a se incerca patinoarul din zona librariei Calistrat Hogas) nu are nimic de zis? Ori are intelegeri de cota parte cu jacmanitorii din sectia ortopediei din spitalul judetean?

 4. Alo,Domnule primar!
  Vă rog să vă informați despre starea străzilor din oraș și, mai ales, a trotuarelor.
  Azi, dimineață (26.11.) în piața de la Turnul lui Ștefan cel Mare, era o sticlă de-ți rupeai gâtul!
  Sunați la UPU ca să aflați câtă lume a suferit din cauza bunei gospodăriri a orașului pe timp de iarnă.
  Și dacă tot veni vorba: mormanele de omăt specifice iernii în orașul turistic Piatra Neamț chiar trebuie să facă parte din peisaj până dă firul ierbii?
  Chiar trebuie să le lăsăm să ne vegheze până la Paști, ca să vedem că vă faceți treaba? Adică știți să îngrămădiți zăpada prin oraș?
  Vreți o soluție?
  ZĂPADA SE ÎNCARCĂ, SE TRANSPORTĂ ȘI SE ARUNCĂ (cât încă nu e plină de noxe) ÎN RÂURI. Așa procedează edilii din țările civilizate. Numai la noi se conservă noxele pentru sezonul cald următor.
  RUȘINE!

  PS – să nu se creadă că cei de la județ nu-s de criticat. Dar, până una alta, e jenant să nu vezi ce se întâmplă în ograda proprie!

Lasă un răspuns