Chitic despre acuzaţia lui Arsene că se toarnă asfalt pe ploaie: CRITICĂ PUERILĂ, MANIPULARE, MINCIUNĂ!

chitic surugiu pnl

Primarul interimar Dragoş Chitic consideră ca făcând parte din arsenalul de critici puerile, manipulări şi minciuni acuzaţiile conform cărora în Piatra Neamţ se fac asfaltări pe ploaie. Atacul respectiv a fost lansat în conferinţa de presă de ieri, de la PSD Neamţ, de deputatul Ionel Arsene care a adus un astfel de pretins episod în discuţie drept argument pentru “incompetenţa domnului Chitic”.

Primarul interimar a răspuns acestei acuzaţii în conferinţa de presă de azi de la PNL (susţinută împreună cu deputatul Radu Surugiu, viceprimarul Constantin Teodorescu, consilierul Monica Anton – flancaţi şi de viceprimarul Popescu şi de ceilalţi consilieri PNL).

“Am remarcat şi eu această manieră. Se impun câteva clarificări, mai ales că am văcut şi eu acele afirmaţii din conferinţa de presă: 1. Ar trebui să fiu mândru că sunt atacat într-o conferinţă în care au ieşit la rampă doi deputaţi, unul e şi preşedintele PSD Neamţ iar celălalt chiar fost coleg, politic vorbind, cu mine. 2. Eu şi PNL nu vrem să câştigăm criticându-i pe ceilalţi, ci făcând, arătând populaţiei că noi facem ceva pentru comunitate. 3. Acea conferinţă de presă a PSD a arătat că, practic, nu au motive serioase pentru a încerca schimbarea conducerii actuale a Primăriei. Totul a fosz bazat, ca mesaj, pe manipulare şi minciună ca şi acest subiect cu asfaltare la care o să mă refer acum. A circulat prin mediul virtual, de marţi, această informaţie neadevărată. Nu, nu s-a asfaltat pe ploaie, nu s-a turnat asfalt pe ploaie. Şi tot de marţi am şi răspuns, explicând că era pregătită lucrarea, a fost fabricată mixtura asfaltică. A început turnarea asfaltului, nu ploua. Când s-a terminat de turnat asfaltul a început să picure. Oamenii au continuat, firesc, alte activităţi, de împrăştiat alte materiale etc. Deci asfaltul a fost turnat înainte de ploaie iar ulterior au fost realizate alte activităţi. E o critică puerilă care nu se transformă în argument”, a declarat Dragoş Chitic.

Ce-i drept, din fotografiile care au circulat pe facebook, nu se vede nicăieri, concret “turnare de asfalt” pe ploaie. Din poze se vede o atmosferă mohorâtă, înnorată şi nişte oameni care împrăştie nisip, nu asfalt!, şi nişte utilaje care sunt parcate dar şi un cilindru care trece peste covorul asfaltic turnat anterior.

D.VINCA

 

Lasă un răspuns