Chitic demisioneaza din funcția de preşedinte PNL Piatra Neamț în prag de alegeri europarlamentare

Surpriză maxima in politica si administratia nemteana: cu cateva minute mai devreme Dragos Chitic si-a anuntat, pe facebook, demisia din functia de presedinte al PNL Piatra Neamt.

Demisia lui Chitic survine dupa ce el si echipa consilierilor PNL a incasat o infrangere usturatoare in sedinta CL de ieri dar, mai important, cu cateva zile inainte de startul campaniei electorale pentru euroalegeri.

In mesajul facut public, Chitic nu furnizeaza o explicatie credibila, trimiterea la preocuparea pentru administratie fiind cel putin discutabila in conditiile in care anul trecut, dupa ce fusese demis din aceeasi functie de catre conducerea judeteana, a tras cu dintii si cu interventii la Bucuresti pentru a fi repus in postul politic respectiv.

Mai jos, anuntul de demisie postat de Dragos Chitic:

„Am decis sa renunț la funcția de președinte al organizației PNL Piatra Neamț, pentru a acoperi mai mult din activitatea administrativă. Implementarea numeroaselor proiecte de dezvoltare pregatite pentru oras, mare parte prin absorbtie de fonduri europene, asigurarea unor servicii publice de calitate si preocuparea in asigurarea resurselor necesare pentru o functionare administrativa performanta, necesita alocari mari de timp si energie din partea mea. Tin mult si la Primaria Piatra Neamt si la PNL, imi doresc ca ambele sa functioneze cu eficienta maxima, iar decizia mea exact asta are ca scop”.

.

D.V

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Chitic demisioneaza din funcția de preşedinte PNL Piatra Neamț în prag de alegeri europarlamentare

 1. Cel mai jalnic primar din istoria acestui oras.

  ZERO BARAT pe linie.

  Nu a facut nimic de cind a cistigat alegerile.

  Doar au furat banii de la buget cu delapidatorii din PNL,cu salarii mari si lucrari in bataie de joc.

  Acesta primarie care in 3 ani nu a accesat 1 euro fonduri europene ar trebui desfiintata.

  Asta se intimpla cind o populatie imbecila voteaza numai hoti la conducerea acestui oras.

  Asta se intimpla din cauza institutiilor inutile DNA,PARCHET /ANI/IPJ/CURTEA DE CONTURI care datorita complicitatii si incompetentei nu au probat hotiile de la Primaria Neamt si firmele din subordine.

  Aceste institutii corupte si inutile sunt cele mai vinovate de situatia actuala din aceasta tara.

 2. Domnule Primar mai veniti si prin Maratei este o mizerie de nedescris , rusine !!!

Lasă un răspuns