CHITIC: Consilierii PSD şi „supuşii lor de la ALDE” reclamaţi la CNI, Prefectură şi Curtea de Conturi

Consilierii PSD şi „supuşii lor de la ALDE” au fost „tocaţi” mai devreme, din nou, de primarul Dragoş Chitic, într-o conferinţă de presă susţinută în avanpremieră la şedinţa de mâine a CL în care se va hotărî (?) situaţia Pieţei Centrale.

Din nou, primarul Dragoş Chitic i-a numit „iresponsabili” pe cei din actuala Opoziţie şi a anunţat că vine în CL şi cu proiectul sugerat de aceştia, preluarea directă de Primărie a administrării Pieţei Centrale, dar şi cu obsedanta variantă a predării directe către Urban.

Chitic a anunţat că a reclamat situaţia actuală (cu referire tot la consilierii Opoziţiei) cu cele 7 luni de nefuncţionare a obiectivului, la CNI, la Prefectură şi la Curtea de Conturi. Nu a explicat şi logica demersului pentru că o întrebare legitimă este „şi ce să facă Prefectura, conform atribuţiilor, să oblige nişte consilieri să voteze cum vrea Primărul?”. De asemenea, primarul a spus că aşteaptă să se autosesizeze şi alte autorităţi ale statului, făcând referire la posibile fapte de corupţie. La fel, fără a justifica o asemenea acuză cu indicii rezonabile.

Declaraţia zilei „Cred din ce în ce mai mult că Partidul Social Democrat sprijinit de supuşii lor aliaţi de la ALDE a ţinut în mod intenţionat Piaţa închisă atâtea luni de zile” (min. 5.30 – Dragoş Chitic)

………………

D.V. / captura foto – TurnTV

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns