Chitic: ”Cer PSD să își respecte promisiunile și să finanțeze proiectele din Piatra Neamț.”

pnl p neamt

Liberalii se arată sideraţi de ultimele declaraţii date de unii lideri ai PSD Neamţ care, mai direct, mai voalat, au transmis că finanţările de la Guvern ar putea ajunge mai greu sau deloc după ce social-democraţii au pierdut funcţia de viceprimar de Piatra Neamţ.

Altfel spus, conferinţa de presă de azi susţinută de primarul interimar Dragoş Chitic, deputatul Radu Surugiu (preşedinte PNL Piatra Neamţ) a fost axată, în mare parte, replicilor unor declaraţii pe care le-aţi văzut în ultimele zile pe acest site.

Cititi si: Culmea sincerităţii / Deputat PSD: Care Guvern a dat bani indiferent de culoarea politică a primarului?
Marcoci: Înfrângerea de la Primărie afectează PSD Neamţ dar cei mai afectaţi vor fi pietrenii!
Deputatul Munteanu, cu sinceritate: “PSD Neamţ nu a fost pregătit pentru acest vot!”

Dragoș Chitic, “primarul PNL al Municipiul Piatra Neamț” (după cum îl etichetează deja liberalii) a declarat astăzi în conferință de presă: ”Am citit  declarațiile liderilor PSD Neamț și vă aduc aminte că acești domni ar trebui să nu uite că au promis cetățenilor din Piatra Neamț că îi vor sprijini, nu este normal să  amenințe  locuitorii unui municipiu că Guvernul PSD nu dă nici un ban către Piatra Neamț.  Solicit public PSD să își respecte promisiuniile și să aloce bani pentru obiectivele de investiții pe care împreună cu aceștia le-am stabilit. PSD trebuie să decidă dacă va munci pentru Piatra Neamț sau se va ocupa de combinații oculte precum schimbarea primarilor și viceprimarilor”.

”PSD trebuie să înțeleagă că banii publici nu pot fi distribuiți pe criterii politice, ci în funcție de nevoile de dezvoltare ale fiecărei zone din țară. Nu este normal să existe decalaje economice atât de puternice între județele României, numai pentru că PSD nu iubește Moldova și nu vrea să fie legată prin drumuri și autostrăzi de restul țării. Cu PSD am construit împreună strategia până în 2016, doamna consilier Simionică si-a asumat planurile Primăriei. Împreună am stabilit ce e de făcut. Nu mă întrebați acum ce fac pentru oraș. Ceea ce ne-am propus împreună cu singura condiție ca PSD să nu îmi blocheze finanțarea”, a mai declarat Dragoș Chitic primarul din Piatra Neamț.

Dragoș Chitic a mai adăugat faptul că: ”PNL este în opoziție la nivel național, însă vă asigur că alături de domnul președinte  Mugur COZMANCIUC și domnul deputat Radu SURUGIU vom folosii toate metodele pe care le are la dispoziție opoziția în România pentru a ne lupta pentru  ca Piatra Neamț să fie pe harta proiectelor României”.

Primarul Dragoş Chitic a enumerate şi cele mai importante proiecte ale municipalităţii la care PSD asigurase că va da tot sprijinul (inclusiv în obţinerea finanţării) cum ar fi reconstrucţia Pieţei Centrale, lucrări de amenajări de torenţi în Văleni etc.

V.N.

Cititi si: Culmea sincerităţii / Deputat PSD: Care Guvern a dat bani indiferent de culoarea politică a primarului?
Marcoci: Înfrângerea de la Primărie afectează PSD Neamţ dar cei mai afectaţi vor fi pietrenii!
Deputatul Munteanu, cu sinceritate: “PSD Neamţ nu a fost pregătit pentru acest vot!”

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns