Chitic către Arcan: „Asigură-te că ai creierul conectat!”


Primarul municipiului Piatra Neamț a lansat astăzi, într-o conferință de presă, acuzații dure la adresa Emiliei Arcan, senator PSD de Neamț. Astfel, Dragoș Chitic a catalogat afirmațiile parlamentarei PSD drept „halucinante”, referindu-se mai cu seamă la faptul că aceasta a declarat că incendiul care a distrus Piața Centrală ar fi fost provocat de o mână criminală, și nu de un scurtcircuit. „Înainte de a ieși public în fața camerelor de filmat, cu asemenea afirmații, ar fi bine să te asiguri că ai creierul conectat. Riscăm ca oraș să ne facem de rușine, dacă un senator lansează în spațiul public asemenea informații”. În acest context, primarul Chitic a punctat și faptul că Emilia Arcan putea să divulge lucrurile pe care le cunoaște în cei trei ani cât a ocupat funcții importante în administrația județului, pentru o perioadă fiind și președinte al Consiliului Județean. „De ce în 3 ani nu a spus ceea ce știe? Țin să o informez pe doamna Arcan că și tăinuirea unei infracțiuni este tot o infracțiune”, a mai spus primarul de Piatra Neamț.
Nici deputatul Ioan Munteanu nu a scăpat de replica lui Chitic. „Aveam o cu totul altă părere despre dumnealui. Se spune că odată ce înaintăm în vârstă devenim mai înțelepți, dar prin ceea ce a spus domnia sa ieri nu a dovedit deloc acest lucru. Mi-aș dori ca o carieră politică atât de lungă ca a dumnealui să nu se termine prost”, a spus primarul municipiului Piatra Neamț.
Toate declarațiile lui Dragoș Chitic vin după ce ieri pesediștii i-au cerut să încredințeze Piața Centrală în adminstrarea unei alte societăți decât Urban – citiți mai multe AICI.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns