Chitic candidează pentru un nou mandat de primar! Încă nu a anunțat cu ce partid…


Dragoș Chitic, actualul primar de Piatra Neamț, candidează pentru un nou mandat. Anunțul a fost făcut chiar de Chitic, mai devreme. Nu a menționat încă cu ce partid va candida, a spus că o va face în curând.

„Dragi pietreni,
Am urmărit cu mare atenție mișcările de pe scena politică locală din ultimile două săptămâni și am analizat candidaturile anunțate pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.
Am constatat că unii politicieni locali nici acum nu au înțeles că strategiile politice de succes nu se fac în laboratoare obscure, ci se construiesc transparent, pe principii corecte, stând de vorbă cu oamenii, ascultând și respectând colegii onești din echipă și neignorând realitățile evidente.
Am constatat, totodată, că există un risc major ca orașul Piatra-Neamț să ajungă condus de oameni care să-l întoarcă în timp, distrugând ceea ce am construit în acest mandat.
Orașul trebuie să fie condus și în următorii ani de un primar care să consolideze normalitatea în administrație, să continue parcursul bun din ultimii ani, să implementeze cu succes proiectele din fonduri europene câștigate în acest moment și să continue în același ritm atragerea fondurilor nerambursabile care vor genera dezvoltare și progres.
Din aceste motive am ales să candidez pentru încă un mandat de primar al municipiului Piatra-Neamț. Nu pot lăsa orașul pe mâna unor oameni nepricepuți sau care vor să reînvie practicile trecutului. Nu pot asista nepăsător la riscul de a rata perspectiva creată pentru dezvoltarea accelerată a orașului în anii ce vin, prin implementarea cu succes a proiectelor accesate pentru oraș, îndeosebi a celor 24 de proiecte europene în valoare de 52 de milioane de euro pentru am muncit și am semnat deja contractele de finanțare.
Am primit în ultimile două săptămâni sute de mesaje de susținere, de încurajare să nu cedez, să mă lupt cu nedreptațile și vă mulțumesc tuturor.
V-am simțit aproape, așa cum ați fost în toată perioada madatului meu de primar și sunt convins că veți fi în continuare.
Voi continua să fiu, în primul rând, omul Dragoș Chitic pe care l-ați cunoscut, care v-a ascultat pe fiecare și care s-a străduit de fiecare dată să rezolve problemele prezentate și lângă care știu că veți fi în număr mare, în acest proiect pentru urmatorii patru ani.
Pentru ca reușita să fie asigurată, este nevoie de o echipa, împreună cu care să pot pune în practică ceea ce mi-am propus. În perioada următoare voi anunța și echipa cu care vom face din Piatra-Neamț orașul european de care să fim mândri, în care fiecare cetățean să se simtă confortabil și respectat.
Dumnezeu să ne ajute!”, a transmis Chitic mai devreme.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Chitic candidează pentru un nou mandat de primar! Încă nu a anunțat cu ce partid…

 1. In ultimii 4 ani nu l-am vazut o singura data pe Chitic prin oras.

  Ce sanse sunt sa nu-l vezi pe acest om NICIODATA intr-un oras mic precum Piatra Neamt?

  Si in New York daca locuiam si tot ma intalneam o data cu primarul….

  Asta spune totul despre ”munca”dansului in acest mandat.

  Cat despre ”fondurile europene”,toate proiectele sunt derizorii fara relevanta pentru acest oras si vor contribui cu ZERO la modernizarea lui.

  ZERO proiecte de infrastructura.ZERO centura.ZERO decongestionare trafic in oras.

  Pinalti ramane in continuare singurul primar care a schimbat fata acestui oras cu plusurile si minusurile mandatului lui..

Lasă un răspuns