Chitic, candidat unic la șefia PNL Piatra Neamț


Primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, este singurul candidat înscris pentru șefia organizației municipale a Partidului Național Piatra Neamț. Chiar în momentul redactării acestui articol, aproape 200 de delegați liberali și consilieri locali iau parte la conferința ce are drept scop alegerea conducerii filialei Piatra Neamț a PNL. Pornind de la președinte, prim-vicepreședinți, vicepreședinți și ajungând la secretar și membrii biroului permanent local al liberalilor pietreni, toate numele înscrise pe buletinele de vot vor fi supuse dorinței delegaților, care-și vor decide în acest fel reprezenții direcți.
În deschiderea lucrărilor, președintele în exercițiu al PNL Piatra Neamț a făcut un scurt rezumat al situației actuale a partidului și și-a exprimat și câteva gânduri pentru perioada următoare
Am ajuns la momentul în care trebuie să ne alegem echipa alături de care vom merge în continuare. Perioada care s-a scurs nu a fost deloc ușoară, dar am reușit să construim o echipă puternică. Am venit anul trecut în fața oamenilor cu programul Piatra Neamț 2020, pentru care vom lupta, indiferent dacă vom avea sau nu majoritate în Consiliul local. Suntem permanent implicați în viața comunității, pentru că asta așteaptă oamenii de la noi. Alegerile de astăzi vor răsplăti munca stăruitoare a membrilor PNL Piatra Neamț. Vrem ca pe viitor să ne mobilizăm și mai bine. Mulțiumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-au acordat și pentru eforturile pe care le fac în fiecare zi pentru PNL Piatra Neam”, a spus Dragoș Chitic.


Și liderul PNL Neamț este de părere că organizația liberală municipală este din ce în ce mai puternică și rezultatele pozitive vor fi din ce în ce mai prezente. „Este prima ședință formală de alegeri la care particip de când am venit la Neamț. De aceea, trebuie să mulțumesc tuturor pentru ceea ce am construit împreună. Mulțumesc echipei locale pentru eforturile depuse. Momentul de astăzi trebuie să fie nu numai unul politic, ci unul care să găsească răspunsul la întrebarea  Oare de ce? Numai așa vom ajunge la ceea ce am fost în 2014. Avem deja premisele pentru a constitui o organizație puternică. Tot ce mai trebuie este determinarea”, a spus, printre altele, Mugur Cozmanciuc.
Votul din această seară de la Piatra Neamț va pune punct procesului de stabilire a șefilor organizațiilor locale ale PNL Neamț, după ce aceeași procedură a fost făcută și în celelalte filiale, atât din județ, cât și din țară.
La întâlnirea de la Piatra Neamț participă, alături de președintele filialei județene a PNL, Mugur Cozmanciuc, parlamentarii Eugen Țapu Nazare și Laurențiu Leoreanu, precum și primarul interimar al Romanului, Lucian Micu.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns