Chitic, atac frontal la Prefectură și Consiliul Județean: „Nici nu știu dacă hârtia a plecat la guvern! Nu ne spune nimeni!”


„Audiențele facebook” acordate de primarul Dragoș Chitic nu au fost scutite nici în această seară (marți, 10 septembrie) de atacuri la Prefectură și la Consiliul Județean Neamț.
Întrebat, în câteva rânduri, de un pietrean despre modernizările ce ar trebui făcute la igloo-ul de pe Muntele Cozla și solicitându-i-se un termen concret, primarul Chitic a răspuns la un moment dat că nu poate avansa o dată clară, menționând că e vorba de bani și a virat discuția spre instituțiile județene.
Primarul de Piatra Neamț a spus în continuarea aceluiași răspuns că Primăria a solicitat de la Guvern, prin intermediul Prefecturii, suma de 2,4 milioane de lei drept ajutor după calamitățile din acest an dar „nici nu știm dacă hârtia a plecat de la Prefectură la Guvern. Nu ne spune nimeni, pe noi nu ne anunță nimeni!”.
Apoi Dragoș Chitic a „certat” și Consiliul Județean pentru faptul că nu a redistribuit încă anumite sume de bani spre administrațiile locale.
Finalul audiențelor a fost dedicat (ca alte câteva pasaje) problemei cu starea străzii Izvoare: „E un exemplu tipic de nepăsare, de bătaie de joc față de pietreni. Nu sunt în stare nici să pună o roabă de asfalt pe acel drum care e în administrarea Consiliului Județean”.

Primarul orașului Piatra Neamț s-a arătat deranjat și de întrebarea unui pietrean care cerea informații despre proiectele făcute în Piatra Neamț „în acest mandat, nu preconizate pentru viitor”. Ironic, Dragoș Chitic i-a amintit de rapoartele sale de activitate anuale și a adăugat că la finele mandatului va fi un raport mai amplu în care vor fi „compilate” (sic) rapoartele anuale și că îi va trimite atunci un link cetățeanului curios.

Probabil că nu „compilate” a vrut să spună Dragoș Chitic, pentru că termenul respectiv face trimitere (conform DEX) la bucăți de text preluate de la alți autori…

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Chitic, atac frontal la Prefectură și Consiliul Județean: „Nici nu știu dacă hârtia a plecat la guvern! Nu ne spune nimeni!”

  1. Altceva decât sa plângă ca o bocitoare, mai știe acest primar ? Salariul nesimțit nu cred ca îl ia pentru așa ceva. Mașinile s-au înmulțit cu miile și nu s-a construit efectiv o parcare in mandatul individului.Ramanem cu toaleta inaugurată de acesta, măcar are cu ce ne scoate ochii!!👏

Lasă un răspuns