Chitic: Aşa lucrează PSD, cu ameninţări, presiuni, şantaj!

primaria (1)

Dragoş Chitic a acuzat că strategia PSD Neamţ de a-l schimba din funcţia de primar interimar al municipiului Piatra Neamţ s-a bazat pe “ameninţări, presiuni, şantaj”.

A spus-o mai întâi în conferinţa de presă organizată înainte de şedinţa de CL prin care s-a încercat (fără succes) debarcarea sa, a spus-o şi imediat după şedinţa cu rezultatul votului care i-a fost favorabil şi a spus-o şi la conferinţa de presă ce a urmat la sediul PNL Neamţ.

“PSD nu a înţeles nimic din votul din decembrie!”, a spus Dragoş Chitic. “PSD racolează consilieri de pe dreapta utilizând metodele specifice: presiuni, ameninţări, şantaj!” a mai spus Chitic.

Liderul PNL Piatra Neamţ, deputatul Radu Surugiu, a folosit un termen şi mai dur – “cuţite înfipte pe la spate” – referindu-se la tentative PSD de a schimba echipa de conducere a Primăriei care, până la iniţiativa social-democraţilor care li s-a întors împotrivă ca un bumerang, era formată dintr-un independent, un social-democrat şi un liberal.

Daniel VINCA

Cititi si: Chitic ramane primar! Lovitura de teatru la CL Piatra Neamt

 

 

2 thoughts on “Chitic: Aşa lucrează PSD, cu ameninţări, presiuni, şantaj!

  1. Domnule Vinca, sunteți ziarist cu experiență. Chiar puneți botul? Știe toată lumea ca Mugurel s-a înțeles cu Ionel sa-l execute pe Chitic. Avea doua voturi în mânecă (Teodorescu si Anton), Ionel trebuia sa vina cu restul + 3 voturi de la Andrita, Varlan și Monda. Cineva a aflat din timp și s-a răsturnat totul. Mugurel a trebuit s-o dreagă, după ce inițial era înțeles cu Ionel.
    Chitic probabil știe de jocul dublu al lui Mugurel dar deocamdată nu are ce sa faca. A trecut glonțul pe la urechea lui Chitic. Următorul îl va lovi din plin dacă nu e atent la noul aliat. Oricum, dragostea dintre Mugurel și Ionel el e mare și nu se oprește aici. Doar se „reconfigureaza traseul”

  2. Și încă un aspect: de astăzi, dragos chitic are șef. Pe Mugurel. Adică dacă e dat afară din partid își pierde calitatea de consilier. La fel și ceilalți colegi. Pana acum nu avea cine sa-I tina la respect. E interesant ce va fi si ce va urma

Lasă un răspuns