Chitic, anunțul momentului: „Candidatura la Primărie nu este o opţiune pentru mine!”

Primarul Dragos Chitic anunta oficial ca nu va mai candida pentru un nou mandat ca primar de Piatra Neamt. „In contextul actual”, spune Chitic si desi el nu defineste contextul, nu poti sa nu te gandesti la faptul ca a fost condamnat deja, pentru o fapta de coruptie, pe un dosar instrumentat de DNA. Chitic a declansat recurs dar, conform statutului PNL, a fost suspendat din partid ceea ce inseamna – apropos de context – ca daca nu se judeca apelul pana in vara lui 2020si nu e achitat, nici nu ar fi sustinut de libwrali pentru un nou mandat.

„Pentru a nu lasa loc de interpretari sau speculatii!
In contextul actual candidatura la functia de primar al municipiului Piatra Neamt in anul 2020 nu este o optiune pentru mine.
Imi voi duce pana la capat acest mandat, cu aceeasi determinare ca pana acum si voi fi alaturi de PNL Neamt pentru castigarea alegerilor locale in 2020.
Ma voi implica pentru ca la conducerea primariei Piatra Neamt, dupa alegerile locale din luna iunie 2020 sa fie o echipa liberala care sa continue parcursul bun al orasului din ultimii ani, sa finalizeze proiectele incepute si sa implementeze cu succes proiectele europene pregatite in acest mandat, proiecte care pot dezvolta accelerat municipiul Piatra Neamt in urmatorii trei ani”.

Pe fond, anuntul lui Chitic nu aduce nicio noutate. Este vorba de efectul firesc a suspendarii lui din PNL. De la context se poate trece la subtext: e foarte posibil ca PNL sa anunte, in curand, noul candidat pentru Primarie si noua echipa cu care va ataca alegerile locale.

Ramane de vazut daca in viitoara garnitura se vor mai regasi unele nume care au parazitat acum cativa ani lista PNL.

D.V.

2 thoughts on “Chitic, anunțul momentului: „Candidatura la Primărie nu este o opţiune pentru mine!”

  1. A făcut multe !!! Rămânem cu acea toaleta renovată in urma lui.Du-te învârtindu-te și speram sa nu mai avem parte de un asemenea specimen de primar.De fapt e imposibil sa mai existe un asemenea incompetent.

  2. Cel mai inutil primar din istoria acestui oras.

    Acestui personaj incompetent i-am platit zeci de miliarde de lei salariul degeaba.Ce bataie de joc .

    Inconjurat de echpa de analfabeti,incompetenti si delapidatori din PDL/PNL alaturi de hotii repetenti din PMP au reusit sa paragineasca acest oras sa atraga ZERO fonduri europene,sa implementeze ZERO proiecte de orice fel,sa distruga si sa mazaceasca dealul Cozla,sa desfiinteze spatiile verzi ca sa faca serve-uri auto,sa vinda la interlopi bunurile acestui oras,etc.

    Asta se intimpla cind populatia de manelisti si cocalari tiganizati din acest oras voteza numai hoti precum chipul si asemanarea lor.

Lasă un răspuns