Chirică, cel care a uns-o Prefectă pe Soroceanu, învinuit în dosarul Jandragneria!

Mihai Dan Chirică, secretar de stat pentru relaţia cu prefecţii din Ministerul Afacerilor Interne, s-a prezentat, vineri, la Parchet, surse judiciare declarând că urmează să fie pus sub învinuire pentru complicitate la abuz în serviciu şi participaţie improprie la purtare abuzivă, scrie Mediafax.

Cititi si  Poza aia nașpa și virală! Internauții anti-Dragnea i-au făcut felul lui Arsene

Chirică este cel care în urmă cu câteva luni a fost prezent la Neamț la ceremonia de investire a prefectului Daniela Soroceanu.

La momentul în care Gabriela Firea a cerut explicații de ce sunt făcute sms-urile schimbate de Prefectul capitalei din seara de 10 august, Carmen Dan a ripostat la acuza de transmitere de informații confidențiale în ședința PSD spunând că ele i-au fost puse la dispoziție de cel cu care vorbea Prefectul Capitalei. Toată lumea a dedus că e vorba de secretarul de stat Chirica care în seara intervenției se afla în acel centru de comandă de la MAI.

Cititi si  Poza aia nașpa și virală! Internauții anti-Dragnea i-au făcut felul lui Arsene

La Parchet s-a mai prezentat și actualul șef al Jandarmeriei Române. La ieșire, Cătălin Sindile a declarat că procurorii i-au adus la cunoștință calitatea de suspect cu privire la săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în dosarul mitingului din 10 august.

D.V.
sursa foto 1 – ziarulderoman.ro
sursa foto 2 – siteul Prefecturii Neamt

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns