Chifu a demisionat din funcţia de preşedinte PNL Italia! „Doream o analiză serioasă a rezultatelor dezastruoase!”

Nemţeanul Adrian Chifu a demisionat din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PNL Italia, nemulţumit că după alegerile parlamentare nu a avut loc o analiză serioasă în partid prin care să se spună exact cauzele care au dus la „rezultatele dezastruoase”.

Chifu şi-a dat demisia din funcţia respectivă în partea finală a şedinţei Biroului Politic al PNL Diaspora (la capitolul Diverse), şedinţă care s-a desfăşurat sâmbătă după-amiaza, la Bucureşti.

<<S-a încheiat ședința Biroului Politic PNL Diaspora. În urma discuțiilor avute cu colegii din partid am decis să-mi depun mandatul de președinte al PNL Italia . Motivația mea este simplă: după rezultatele parlamentare îmi doream o analiză serioasă în partidul nostru a rezultatelor dezastruoase . Acest lucru nu s-a întâmplat din păcate și de aceea am decis să fac eu primul pas. Deciziile luate la nivel central nu-mi aparțin și nu vreau să răspund pentru greșelile altora. Era corect, din punctul meu de vedere, ca toată conducerea PNL Diaspora să demisioneze imediat după alegeri și în cel mai scurt timp să se aleagă statutar o nouă conducere.
Mulțumesc colegilor din partid pentru colaborare. Este momentul ca PNL să se reformeze cât mai repede, altfel va fi prea târziu. Mă așteptam sincer ca cei vinovați de rezultatele alegerilor parlamentare să-și depună imediat „demisia de onoare”>>, a declarat Adrian Chifu.

Adrian Chifu este din Piatra Neamţ, este stabilit de mai mulţi ani în Italia şi este la al doilea mandat de consilier local în Verbania.

D.VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns