Chelaru: “Mă pot întoarce oricând şef la PSD Roman sau la PSD Neamţ!”

chelaru

Şefii PSD Roman sau PSD Neamţ nu ar trebui să se culce pe o ureche cu privire la o eventuală concurenţă pe funcţie din partea senatorului Ioan Chelaru. Surse neoficiale au scăpat informaţia conform căreia senatorul romaşcan şi-ar fi anunţat intenţia de a candida pe funcţia supremă de la PSD Neamţ.

Confirmarea oficială primită din partea lui Chelaru este nuanţată şi o redăm exact: “Nu pot nega că nu s-a vorbit despre asta dar în următorul context care arată exact despre ce este vorba. Era o întâlnire cu colegii de la Roman şi ca un mesaj de determinare, care să capaciteze o continuă implicare a lor le-am spus că dacă, în timp, am predat organizaţia de la Roman unui coleg sau nu am mai candidat la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, nu înseamnă că nu mă pot candida din nou pe aceste funcţii, şi pentru Roman şi pentru judeţ”.

În traducere liberă, Chelaru a dat un mesaj motivaţional colegilor săi din organizaţia locală Roman şi din cea judeţeană, că niciodată nu e bine să te culci pe o ureche, nici în lupta cu adversarii politici, nici pe partea de concurenţă internă. Şi că el – spus aşa, mai părinteşte, nu şi-a luat şi nu îşi va lua, DEFINITIV, gândul de la funcţia de şef PSD Roman sau şef PSD Neamţ…

D.VINCA

One thought on “Chelaru: “Mă pot întoarce oricând şef la PSD Roman sau la PSD Neamţ!”

  1. Eu il prefer pe Munteanu dar oricine e mai bun decat papagalul de Arsene…

Lasă un răspuns