„Cenușăresele” de la PSD Roman: „NU VIOLENȚEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR!”

Ca și alte doamne din diverse organizații politice, și cele de la PSD Roman au transmis ieri, când a fost Ziua anti-violențe împotriva femeilor, un mesaj în consonanță cu evenimentul.
Spre deosebire de alte mesaje similare, social-democratele de la Roman au postat, printre alte fotografii, și una absolut sugestiv: perechi de încălțări de damă abandonate în iarbă, simbol al femeii fugărite din propriul cămin, o imagine care face trimitere și la celebrul basm al Cenușăresei care își pierde pantoful tot din cauza unei situații nedrepte.

Iar mesajul transmis de Oana Bulai (președinte interimar PSD Roman și candidat pe lista pentru Camera Deputaților) este cât se poare de clar: „NU VIOLENȚEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR!
Alături de colegele mele din Organizația de femei a PSD Roman am marcat astăzi, 25 noiembrie, „Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor”.
Prin acțiunea noastră ne dorim transmiterea către populație a unui mesaj care afirmă că violența împotriva femeii (în cadrul familial sau în relația de cuplu) este un comportament indezirabil și deviant.
În prezent, una dintre cele mai răspândite, persistente şi devastatoare încălcări ale drepturilor omului, şi anume violenţa împotriva femeilor şi fetelor, rămâne în mare parte neraportată din cauza impunităţii, tăcerii, stigmatului şi ruşinii din jurul acesteia”.

D.V.

 

Lasă un răspuns