Centurista blondă, şedinţă foto la Poliţia Locală!

 

Poliţia Locală Piatra Neamţ a făcut o razie pe strada Bistriţei, zonă care tinde să devină tot mai cunoscută nu doar pentru gropile de pe traseu ci şi pentru fetele care stau la agăţat şoferi cărora le oferă servicii sexuale contracost.

Poliţiştii locali au găsit două dintre prestatoare la locul de muncă, le-au şi amendat. Dar cum acestea nu au obiceiul de a plăti amenda, probabil că singura amintire cu care rămâne cel puţin una („Blonda”, cum îi spun cei care le observă zilnic) va fi, pe lângă timpul de muncă afectat, şedinţa foto cu care s-a ales la sediul Poliţiei Locale.

Mai jos, comunicatul Poliţiei Locale:

POLITIA LOCALA – MASURI IMPOTRIVA ACTIVITATILOR DE PRACTICARE A PROSTITUTIEI 

Politia locala P. Neamt, patrula de Ordine Publica, aflandu-se in desfasurarea activitatilor de patrulare pentru mentinerea ordinii si linistii publice  pe str. Bistritei din municipiul P.Neamt,  a depistat doua persoane de sex feminin, respectiv V.A. si D.M.E, care atrageau alte persoane în vederea practicării de raporturi sexuale in scopul obţinerii de foloase materiale.

Impotriva acestora au fost luate masurile de sanctionare contraventionala, conform dispozitiilor LEGII nr. 61/27 septembrie 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice – republicata.                                         

Compartimentul Secretariat si Relatii Publice

D.V.