Centrul orașului, 10 zile interzis pentru mașini


Centrul orașului Piatra Neamț (bulevardul Ștefan cel Mare, de la Teatru până la Altex) va fi închis pentru 10 zile, Circulația a fost restricționată deja de vineri iar de 19 iunie intră în vigoare dispoziția de primar dată în acest sens pentru Zilele Orașului. Pentru că e nevoie și de instalarea scenei…

ART. 1 – Se închide circulaţia rutieră pe Str. Piața Stefan cel Mare, pe sectorul cuprins între Bd. Mihai Eminescu până la Bd. Republicii, din Municipiul Piatra Neamţ începând cu data de 19.06.2022 orele 18.00 până la data de 27.06.2022 orele 24.00.

ART. 2 – Asigurarea semnalizării rutiere se face de către S.C. Publiserv S.A iar Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ şi Poliţia Locală Piatra Neamţ vor urmări închiderea circulaţiei.

ART. 3 – Serviciul Administraţie Publică Locală va înregistra prezenta dispoziţie şi o va comunica Prefectului Judeţului Neamţ, în vederea exercitării controlului de legalitate şi Direcţiei Patrimoniu, pentru luarea la cunostinţă, aducerea la îndeplinire şi comunicare către Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ, Poliţia Locală Piatra Neamţ și S.C.Publiserv S.A..

V.N.