Cenaclul Flacăra și Păunescu, în seara de premiere a câștigătorilor Galei Ambasadorilor

Cea de a 2-a ediție a Galei Ambasadorilor Nemțeni va avea seara rezervată decernării premiilor pe 22 noiembrie iar manifestarea va fi condimentată artistic prin recitalul special „„Cenaclul Flacăra cu Andrei Păunescu și invitații săi”

„Muzică, poezie, dialog, mari cântece pentru țară, dragoste, părinți, identitate, libertate și dreptate, alături de prietenii nemțeni și de artiști de excepție” – transmit cei de la Cenaclul Flacăra în invitația adresată de ei nemțenilor.

Cititi si Draga Olteanu Matei a deschis Gala Ambasadorilor Nemţeni! FOTO-VIDEO

„Seara-serilor, pentru nemțenii nominalizați la Gala Ambasadorilor și pentru cei care vor deveni ambasadorii ediției de anul acesta!
Vă invităm să veniți să îi cunoașteți pe cei cu care ne mândrim datorită realizărilor lor, în cadrul unui eveniment organizat special pentru ei și pentru publicul nemțean!
Vă garantăm o experiență de neuitat! Cenaclul Flacăra și artiști renumiți ne vor cânta și încânta!”, anunță reprezentanții Centrului pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare, instituția care este implicată în acțiune alături de organizatorul principal, Consiliul Județean Neamț.

Manifestarea are loc de la ora 18, Cinema Dacia Piatra Neamț iar Intrarea se face pe bază de invitaţie, care poate fi achiziționată de la sediul Centrului pentru Cultură și Arte (strada Ştefan cel Mare, nr. 3A, tel. 0233.21.40.26).

D.V. / foto – arhiva Vestea

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns