Cenaclul Flacăra și 4 zile de folk adevărat, la Tîrgu Neamț!

Începutul lunii mai va fi unul cu dragoste, vers și cântec adevărat pentru localnicii și turiștii aflați în zonă, în perioada respectivă. Festivalul  Internațional de Muzică Folk „B ZONE FOLK ROMÂNIA” are drept cap de afiș Cenaclul Flacăra Adrian Păunescu, adică nu mai puțin de 13 grei ai folkului românesc care poartă în pletele lor dalbe povara a zeci de ani închinați muzicii și publicului.

Acestora li se adaugă încă un număr dublu de alți artiști (vezi afișul alăturat), fapt care face ca în acest festival să aibă loc un număr record de recitaluri: 40.

„În perioada 2 – 5 mai 2019, Consiliul Județean Neamț și Primăria orașului Târgu Neamț, organizează Festivalul Internațional de Muzică Folk „B ZONE FOLK ROMÂNIA”, ediția 2019.
Artiști români consacrați, invitați internaționali, câștigători ai concursurilor naționale de gen, concurs tinere talente, ateliere și întâlniri, lansări de carte…sunt doar câteva din întâmplările unor zile frumoase de început de mai la Târgu Neamț.
Vă așteptăm să le petrecem împreună!” – aceasta este invitația adresată de organizatori tuturor celor care iubesc cântecul adevărat și poezia de suflet.

Ad.V.

 

Lasă un răspuns