Cel mai tare discurs de pe scena cu Băsescu: „Doctorul va fi primar!”

cand (4)Pe scena de la Piatra Neamţ pe care ieri s-a aflat Traian Băsescu – care a participat la lansarea candidaţilor PMP Neamţ pentru alegerile locale – au vorbit şi candidaţi care abordează (în premieră, majoritatea dintre ei) bătălia din iunie din postura de vestori ai schimbării în comunităţile lor.

Cel mai tare discurs al candidaţilor de la comune a fost cel al medicului Cristina Atănăsoaie, candidat pentru funcţia de primar la Zăneşti care, plecând de la măr (sigla PMP) a făcut un interesant scurt expozeu.

„Nu am făcut până acum politică activ chiar dacă, doar ca simpatizant, am avut şi eu opţiunile mele. Dacă până acum am cochetat de la distanţă, acum sunt în singura familie politică în care mă regăsesc. Şi dacă tot există o zicere care în traducere spune că <<Un măr pe zi ţine medicul la distanţă>>, în acest context eu şi colegii din echipa PMP Zăneşti vom arăta că mărul va fi învingător iar doctorul va fi primar la Zăneşti”, a spus Cristina Atănăsoaie.

O voce din sală a completat rapid: „E nevoie şi de doctor la Primăria Zăneşti. Să trateze administraţia bolnavă de aroganţă şi alte bube…”.

Doctorul Cristina Atănăsoaie lucrează ca medic internist la Spitalul Judeţean Neamţ. Este foarte apreciată nu doar în Zăneşti ci şi pe toată zona Zăneşti – Roznov – Piatra Neamţ, ani de zile având şi funcţiile de director al Spitalului Roznov dar şi de director medical la Spitalul Judeţean Neamţ.

D.V.

cop doctor atanasoaie

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns