Cel mai tare cadou de sărbători: Ionuț Stoian e tătic!

Ionuț Stoian (unul dintre cei mai cunoscuți folkiști din noul val) a primit cel mai wow cadou de sărbători: în prima zi de Crăciun, aleasa inimii lui, Mihaela, i-a dăruit un Ionuț Junior (și Mihail).
Și mama și pruncul sunt perfect sănătoși astfel că, în câteva zile, erau deja acasă lângă un Ionuț Stoian devenit brusc și emoționat și responsabil, în noul rol de tătic.

Ba chiar, în scurt timp, folkistul a învățat cum e cu programul de noapte al farmaciilor, trebuind să cumpere supliment de hrană pentru băiețelul care știe să-și ceară drepturile.

„E liniștit numai când doarme. Ca taică-su”, spune cu umor proaspătul tătic. Iar noul rol este ceva senzațional pentru el. „O sa îi iubesc atât pe Mihaela cât și pe Ionut (NR – cel mic) toată viața mea, pe care le-o dedic lor din prima clipă până la ultima”, spune folkistul.

Când vine vorba de soția lui, se înflăcărează brusc: „Am dragoste și respect până la infinit pentru Mihaela mea. Mă susține și mă iubește foarte mult și mă suportă așa cum sunt, ceea ce e foarte greu când vine vorba despre un artist… Când nu sunt plecat cu Marius (NR – Coșerariu) pe undeva sau cu elevii, sunt la actiuni de antibraconaj. Cumva s-a obisnuit cu firea mea zbuciumata si mereu in cautarea țelului”.

Cum a cucerit-o? Cu ceva efort, după cum recunoaște: „Pot spune că a fost dragoste la prima vedere din partea mea. Am avut un pic de munca, e o fată caldă și de la țară, o fată cu bun simț și o soție desăvârșită. Bună gospodină și foarte apreciata atât de familia mea cât și de prietenii din jurul nostru. Este agent de vânzări pentru Intersport, acum în concediu maternal este doar mămică, soție și univers pentru mine, soțul ei”.

Va urma cât de curând botezul și deja e vorba de 4 perechi de nași: familia Coserariu (Marius si Gina), familia Stavarache-Șentea (Dana si Cristi), familia Marin (Pr. Dumitru si Cristina) și familia Pătrunjel (Andrei și Ana).

Ca detaliu: Ionuț Stoian a aflat că soția urmează să nască în seara de 24 decembrie (Ajunul Crăciunului) când cânta colinde la o petrecere. A cântat transpirând și apoi a fugit contracronometru ca să fie alături de Mihaela.
„E ceva unic si deosebit pentru mine tot ce mi se întâmplă de când am cunoscut-o pe soția mea!”, spune folkistul, ca o concluzie a ceea ce trăiește, special, de mai bine de un an și jumătate, de când în calea lui a apărut fata (devenită mămică) care i-a dat un nou sens vieții lui.

Daniel VINCA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.