Cel mai emoționant mesaj electoral! De la soră, pentru fratele candidat!

E campanie electorală și e plin internetul de mesaje de simpatie pentru candidați, de la fanii lor, de la colegi de echipe politice etc. Un mesaj care iese din tipicul și monotonia celor invocate este cel dat de Cristina Vicol, sora lui Ciprian Enache, candidatul ALDE pentru funcția de primar de Piatra Neamț.

Cristina Vicol și-a însoțit mesajul și cu două fotografii elocvente: una de pe vremea când ea și fratele ei erau doi țânci și una, la zi, cu ea în fața unui panou electoral pe care se află afișele cu fratele ei și cu echipa acestuia.

„În urmă cu ceva ani (nu spun câți!), eram puii și perlele părinților noștri. Cristina (eu), Ciprian (el), eram două boțuri de om pe care ne știau toți vecinii din zona barierei de la Căprioara.
Anii au trecut, acum avem fiecare familiile noastre, proprii copii dar suntem aceeași soră și același frate care vorbim zilnic, ne sfătuim, ne bucurăm sau suferim împreună. Și ne ajutăm de câte ori putem, pentru că suntem Cristina și Ciprian”, spune cea care în poza din stânga-sus este în rochițică.

„Acum el, Ciprian, e pe afișele de pe panourile electorale și eu nu-i pot da decât un singur vot. Deși aș vrea să-l pot vota de un milion de ori, până la Cer și înapoi. Și nu doar pentru că e fratele meu ci și pentru că știu ce suflet și ce minte are, cât iubește acest oraș și pe oamenii care calcă pe aceleași străzi ca și noi.
Dar știu la fel de bine că lângă votul meu va veni și al tău, și al tău, și al tău, al celor care mă cunoașteți și știți că nu v-aș cere să faceți ceva care nu trebuie făcut. Vă rog! Mă bazez pe voi…
Vă mulțumesc cu anticipație tuturor care veți da votul vostru pentru fratele meu, Ciprian Enache, pentru funcția de primar de Piatra Neamț și pentru echipa lui, ALDE Piatra Neamț, la Consiliul Local”, punctează Cristina Vicol.

Sora candidatului pentru funcția de primar de Piatra Neamț este farmacistă. este căsătorită și are un copil (fratele ei are trei).
Iar în poza din stânga sus este tunsă scurt pentru că fotografia respectivă a fost realizată la scurt timp după ce fusese victima unui accident de circulație (a fost lovită pe trecerea de pietoni de un autobuz și a suferit o rană la cap, pentru tratarea căreia medicii au și tuns-o).

D.V.

 

Lasă un răspuns