Ceahlăul își ia ADIO DE LA PROMOVARE!


Meciul pierdut de Ceahlăul pe terenul celor de la Hușana Huși pune capăt, practic, oricăror speranțe de promovare. La barajul de promovare din Liga 3 pentru Liga 2 merg doar primele două clasate din serie.

Ceahlăul are 28 de puncte, primele două clasate au câte 33 și e greu de crezut că în cele două meciuri care mai sunt de disputat formația nemțeană va lua toate punctele (6) iar una din cele două favorite (Foresta Fălticeni și Bucovina Rădăuți) nu va lua niciun punct.

Meciul jucat de nemțeni sâmbătă (vezi rezumatul VIDEO) de mai jos a avut câteva momente importante care au dus logic spre înfrângere: un prim gol primit pe o greșeală majoră de portar (care a ieșit mult în față, nici nu a atact decisiv, nici nu a fost bine poziționat pentru mingea lobată cu capul peste el) și două cartonașe roșii luate absolut inutil (un al doilea galben pentru un fault neprofesionist în careul advers, și un alt roșu luat după proteste copilărești la un cartonaș galben). Iar golul de final înscris de hușeni (la vinclu, de la vreo 30 de metri, de un jucător care și-a așezat din mai multe mișcări mingea și timp de 6 secunde nu a fost încurcat de nimeni) a fost, pentru nemțeni, precum bomboana de pe colivă.

O concluzie seacă și amară după acest meci care a transformat în eșec obiectivul Ceahlău (promovarea în Liga 2) e trasă de înfocatul suporter Gelu Crăcană:
<<Uluitor… taci și înghite… fotbal!
Observ că deranjează că spun: ”DACĂ AI CAȘCAVAL, AI ȘI ȘORICEI”
Pe vremuri, cam prin ani 1980 – mergeam la stadion să urmăresc un meci de fotbal între echipe de divizia B. Întrebam: cine joacă, nenea? Hei cine! Ceahlăul cu Avântul Reghin! Acum, în această descriere de meci, (Hușana – Ceahlăul) am vazut cele două echipe în splendoarea lor! Dacă voi care trăiți din fotbal nu înțelegeți că și critica este constructivă și faptul că trebuiesc spuse lucrului pe nume vă înșelați! Am spus și voi spune întotdeauna ce văd și ce simt în calitate de suporter al sportului în general, mai cu seamă fotbalul. Am stat alături de fotbaliști și antrenori adevărați ai Ceahlăului – dar, ce am avut de spus am spus. Deci, una peste alta consider că trebuie URGENT gândită o nouă strategie pentru campionatul viitor la ASCM. CEAHLĂUL Piatra Neamț!>>.

Tot Crăcană citeaza analiza meciului făcută de un fost fotbalist al FC. Ceahlăului: ”N-am știu să gestionăm lucrurile așa cum trebuie. Am fost din nou lejeri, fără concentrare, fără mențierea unei disicipline de tactică. Parcă n-am acceptat nici duelurile așa cum am făcut-o altădaă. O dorință mai accentuată la adversari pentru a câștiga un duel, o minge, un metru și a ajunge mai repede în fața porții adverse. Dar se întâmplă des în sport ca diferența să o fac atitudinea, dorința, implicarea, munca. Aici n-am reușit să ținem ritmul cu adversarul și am pierdut ce am câștigat în meciuri anterioare”.

D.V.

One thought on “Ceahlăul își ia ADIO DE LA PROMOVARE!

  1. Sunt doi ani consecutivi in care acest club aproapre falimentar a supt din banul public fara a avea rezultate notabile. In tot acest timp ne ard oameni in spital deoarece nu sunt bani pentru a integra un sistem de detectie si stingere a incendiilor.

    Cum s-a intamplat si sezonul trecut, tot ceea ce este mai de valoare la echipa va pleca iar noi vom ramane cu resturile, in frunte cu marele tehnician Radulescu.

    In conditii normale, in acest moment, orice finantare din bani publici catre CSM Ceahlaul ar trebui oprita, iar banii sa fie redirectionati si investiti in proiecte care sa contribuie real in folosul comunitatii.

    @Vestea Ar fi interesant daca s-ar face o adresa catre primarie, adresa in care sa intrebati cati bani publici a inghitit acest club in ultimii 2 ani si daca si sezonul viitor noi, nemtenii vom subventiona acest club falimentar si plini de amatori.

Lasă un răspuns