Cea mai tare pledoarie, de Ziua Bicicletei! Acțiune marca Piti!

Ziua Mondială a Bicicletei este marcată la Piatra Neamț în mod practic printr-o caravană pe 2 roți care vă străbate vreo 10 kilometri din care mai mult de jumătate pe străzi importante din oraș.
În timp ce majoritatea politicienilor bifează, la normă, această zi cu declarații în limbaj de lemn, cu mesaje sterile pe facebook, bicicliștii din Piatra Neamț chiar vor da un semnal – concret! – despre avantajele acestui mod de circulație și de viață.

Ei au fost stârniți să participe la acest eveniment de fostul prefect Panaite care a punctat faptul că, până acum, actuala administrație a orașului nu a făcut NIMIC PENTRU BICICLIȘTI și că proiectele care vor fi implementate sunt, oricum, moștenite de la fosta administrație.

<Astăzi, 3 iunie, este Ziua Mondială a Bicicletei!
Astăzi, 3 iunie, vă invit pe toți la evenimentul pe care îl organizez în acest sens #MarșulBicicliștilorPiatraNeamț  .
Sper ca din bun simț pentru toți cei care vor participa la eveniment, reprezentanții administrației să ne bucure cu…absența lor!! E mai curat și sănătos așa!
Oricum se laudă că fac piste de biciclete deși proiectele sunt ale fostei administrații locale. Iar în actualul mandat nu au montat nici măcar un semn de circulație „Atenție bicicliști”! Măcar unul!! Așa că, mai ușor cu dragostea față de bicicliști!”.

Evenimentul de azi va începe de la ora 17, chiar în centrul orașului. În marș se va pleca la ora 17.45 iar la finiș se va ajunge, în ștrand, pe la ora 19.

„Vă invit, dragi prieteni, să participați, cu mic, cu mare, cât mai mulți!”, este mesajul lui Vasile Panaite, cunoscut drept Piti.

Program:

👆Ora 17.00 – întâlnirea participanţilor în faţa Teatrului Tineretului Piatra-Neamţ I(parcarea dintre Palatul Administrativ şi TT).

👆Ora 17.30 – instructaj a persoanelor participante realizat de Poliţia Rutieră.

👆Ora 17.45 – deplasare organizată pe următorul traseu: Teatrul Tineretului – Magazin Unic – bulevardul Dacia – strada Petru Rareş – strada Ştefan cel Mare – Stadion Ceahlăul – bulevardul Decebal – Casa de Cultură – Muzeul de Istorie – Pod Căprioara – Ştrandul Piatra-Neamţ.

👆Sosirea în Ştrandul Piatra-Neamţ este programată pentru ora 19.00 urmând ca aici să aibă loc o socializare între participanţii la eveniment. Sper ca surpriza pe care o pregătesc în ştrand să fie pe placul vostru!

🚴‍♀️Vă aştept în număr cât mai mare!🚴‍♀️>>.

V.N.

One thought on “Cea mai tare pledoarie, de Ziua Bicicletei! Acțiune marca Piti!

  1. pe aleea Tineretului,zona ștrand,baraj,la caiace sunt semne de „atenție ,biciclisti”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.