Ce tare! Nea Ionică de la Fan Curier: „Să vină o putoare care are curul cât scaunul!” VIDEO DE COLECŢIE

Prin între ordinul şefului de a pleca în teren să preia un colet şi un client trimis pe capul lui de alt coleg, Nea Ionică de la Fan Curier (personajul din clipul de mai jos) răbufneşte. „Să vină o putoare care are curul cât scaunul!”, „V-o trimis (N.R. – la mine) că-s idioate” – sunt câteva dintre replicile salariatului care, intrat în criză de timp îşi dă drumul la gură stârnit de clientul care cerea un minimum de respect şi solicitudine în serviciile plătite.

Clientul care l-a scos din pepeni pe bietul Nea Ionică este Ionuţ Corfu (redactorul şef de la TVMNEAMT.ro), prins şi el într-un scenariu absurd care aminteşte de piesele lui Nenea Iancu, trimis fiind de cei de la birouri să-şi ridice coletul de la Nea Ionică. Doar că Nea Ionică trebuie să plece în teren şi, la rândul lui, îl trimite pe client din nou la birouri. Fain, nu?

Mai jos, integral, clipul postat de clientul Ionu’ Corfu:

Şi postarea text a lui Corfu care e o banală experienţă trăită de atâţia şi atâţia clienţi ai firmei de curierat:

<<Nea IONICĂ de la FAN Curier (filme cu idioți)

Scurtă introducere: Așteptam astăzi un colet prin celebra firmă FAN Curier. Nu m-a sunat nimeni, dar primesc un sms cum că nu eram la adresă în momentul livrării, lucru absolut adevărat, nimic de comentat, chiar nu eram. Sun la numărul din sms și mi se spune să merg la depozit.
Zis și făcut. La ora 17 mă prezint la FAN Curier Piatra-Neamț. Aștept cuminte la rând vreo 10 minute, deși număram fiecare secundă, fiind într-o criză de timp fantastică. Ajung la ghișeu și inevitabilul se produce: „Coletul nu e aici la noi, dar e în depozit în clădirea alăturată. Luați de aici un AWB, mergeți acolo și întrebați de Nea Ionică!”, mi se spune.
Bun, nu-i nimic, ori cu un minut ori fără un minut, îmi zic. O iau prin curte și intru în depozit. Nea Ionică era ocupat cu o clientă, plimbată și ea tot așa, de ici colo. Întreb, ca să mă asigur că el e vedeta: Nea Ionică? Omul îmi trage o privire de luptător K1 categoria nevăzători, și aproape strigând, zice: „Da. Da’ ce vrei. N-am timp. Tre’ să plec”. Încerc să-i explic ce caut acolo, dar n-am cui. Atunci, m-am hotărât. Nu fac eu prea des din astea, dar mi-am zis că pe ăsta tre’ să-l filmez. Restul e… FAN. Curier. Așa ceva!
Later edit: Am uitat. FAN Curier, MORI!>>.

Concluzie: Nea Ionică e un biet personaj „de principiu”, prins între „tupeul” clienţilor care cer ca, pe banii lor, să nu fie purtaţi de la o uşă la alta şi imbecilitatea unor şefi care nu ştiu să organizeze şi să gestioneze resursa umană. Altfel spus, firmele de curierat (sau unele dintre ele), nu au „ciupit” de la Poşta Română doar o parte din obiectul de activitate ci şi metehnele hulite de clienţi…

D.V.

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns