Ce SHOW a făcut Smiley la Piatra Neamț! VIDEO

concert-smiley-2
Spectacol de zile mari susținut de Smiley aseară, în deschidere Târgului de Crăciun de la Piatra Neamț! Mii de nemțeni – pricindei, adolescenți, părinți și bunici laolaltă s-au strâns în centrul orașului pentru a-l vedea în carne și oase pe îndrăgitul artist și band-ul care l-a acompaniat.
Preț de mai bine de o oră, întregul platou al Curții Domnești a răsunat în acordurile pieselor lui Smiley mai vechi sau mai noi, iar aplauzele n-au întârziat să răsplătească prestația artistului, care a „piperat” spectacolul și cu câte o glumiță. Printre hiturile cântate de Smiley s-au numărat „În lipsa mea”, „Oarecare” sau „Îndrăgostit (deși n-am vrut) ”, care au fost ovaționate îndelung de întreaga asistență.
Cadrul perfect al unui început de decembrie de poveste a fost întregit și de fulgii de zăpadă care și-au făcut simțită prezența, spre încântarea tuturor.
Vă mulțumesc că sunteți aici într-un număr atât de mare și înfruntați frigul împreună cu noi. Sunteți minunați și abia așteptăm să ne revedem aici, la Piatra Neamț”, a spus artistul spre finalul prestației.

Înregistrarea integrală a concertului lui Smiley, în link-ul de mai jos, începând de la minutul 02.25:

Alex SÎRBU
Sursa foto: Turn TV

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns