„Ce scârbe de oameni!” Replica doctorului Nanu, arestat pentru mită, despre pacienții care nu cotizau corespunzător!

„Ce scârbe de oameni!” – asta spunea doctorul ortoped Constantin Nanu despre pacienții care nu se ridicau CU MITA la nivelul așteptărilor sale. Această replică halucinantă a medicului care a primit ieri de la Curtea de Apel Bacău măsura de prelungire a arestului preventiv cu încă 30 de zile (după un prim mandat de arestare preventivă de 30 de zile) nu este reprodusă din povești sau legende la mâna a 2-a, nici din declarațiile martorilor ci din înregistrările video (realizate cu mandat de la procuror de către DGA Neamt  și o altă instituție).

Afirmația de mai sus este cuprinsă în documente oficiale care au ajuns, via Parchet, pe masa judecătorilor și a fost făcută pe data de 19 decembrie (cu câteva zile înainte de Crăciun) în cadrul discuției purtate de Nanu cu un alt medic. Celălalt medic „i‑a spus inculpatului Nanu Constantin, referindu‑se la pacienţi <<nu sunteţi în stare să negociaţi cu ei>>, iar replica acestuia a fost: <<ce scârbe de oameni!>>”, după cum relevă transcrierea probei video (și proba video și transcriptul sunt la dosar).

Deci „scârbele de oameni” erau pacienții (sau rudele lor) care nu dădeau șpaga corespunzătoare pentru operații (sau banii pentru materiale și proteze, bunuri care, de fapt, trebuiau asigurate de Spital).

Reamintim, această replică (pe care nici nu o comentăm) a fost făcută pe data de 19 decembrie, într-o zi de miercuri, cu 5 zile înainte de ziua de luni, 24 decembrie, când a fost Ajunul de Crăciun și cu 6 zile înainte de Sărbătoarea Crăciunului. Adică în acea perioadă în care se vorbește și mai aplicat despre A DĂRUI sau despre SOLIDARITATE sau despre APROAPE și FAPTE BUNE.

Medicul Constantin Nanu este și campionul din dosar, cu cele mai multe acte materiale de luare de mită. El este acuzat de Parchet de 27 de astfel de fapte penale.

Cititi si DGA, OFICIAL: 5 medici reținuți pentru LUARE DE MITĂ ÎN FORMĂ CONTINUATĂ!
Big-Brother cu medicii inculpați pentru mită! Filmați și interceptați luând șpagă de 72 de ori!

Daniel VINCA
sursa foto – adevarul.ro

 

 

5 thoughts on “„Ce scârbe de oameni!” Replica doctorului Nanu, arestat pentru mită, despre pacienții care nu cotizau corespunzător!

  1. in cazul asta nu prea vad o diferenta evidenta intre constantin nanu si nutu camataru, poate doar ca are mustata un pic mai scurta

  2. Habar nu am cum va fi trata problema..spaga.. suntem aici in Romania,,am trecut pe acolo..

  3. Acest macelar incompetent si fara bruma de umanitate ar trebui impuscat!!!

  4. O clinica de tot rahatul vai de mama lor plina de nesimtiti. Am fost la consuntatie la domnul doctor Nanu Constantin am platit 100 ron dupa care urma sa imi faca infiltratii in coloana . Bine inteles ca ma programat joi la ora 10 precizez ca sunt din onesti nu din piatra . Dar domnul doctor a uitat sa mai vina . Va multumesc ca vam platit consultatia sunteti un om de onoare . Nu mai zic ca fetele de la receptie sunt praf nici nu stiu ce sa faca . LA CE NAIBA MAI PUNETI OAMENI PE DRUMURI DACA NU VENITI LA PROGAMARILE FACUTE RUSINE CA LUATI BANI LA OAMENI DE GEABA.

Lasă un răspuns