Ce pune la cale fosta PMP-istă? DOCUMENTUL DEMISIEI şi UN MESAJ CU SCHEPSIS!

Elena Didilă chiar şi-a dat demisia din PMP. Documentul de jos (postat chiar de ea pe facebook) arată că a renunţat nu doar la funcţii ci şi la statutul de simplu membru.

Mai interesant decât documentul este însă mesajul acesteia: “Un sfarsit poate fi un nou inceput . Am intalnit oameni valorosi in organizatia PMP Neamt. Acestora le urez sa ajunga cat mai departe , sa nu se abata de la principiile cu care au intrat in politica”.
Dincolo de urările pentru foştii colegi – semn de civilizaţie – chiar în deschidere, aceasta punctează că acest sfârşit al relaţiei politice cu partidul de suflet al lui Băsescu ar putea fi un nou start. Deducem că, evident, ar fi vorba tot despre politică.
Cum la Tîrgu Neamţ, cu excepţia PSD-ului (care îl are în frunte pe primarul Daniel Harpa) niciun partid nu se poate lăudă cu o prea mare priză la public, apare automat şi varianta reorientării politice al celei cunoscute drept una din cele mai bătăioase femei din politica nemţeană. Să fie vorba de PNL, de ALDE sau de altă direcţie?
Cert este că în fotografia acesteia folosită de Vestea pentru coperta acestui articol, după „OUT OFF” (scris al pe negru), pare să urmeze soluţia: „THE BLUE”. Adică albastru…

D.VINCA

 

Lasă un răspuns