Ce pune la cale Axinte, la Piatra Neamţ? Ipoteză: Mega-spectacol Phoenix!

Paparazzi Vestea l-au surprins mai devreme în centrul oraşului Piatra Neamţ pe celebrul impresar şi organizator de spectacole Florin Petrescu (cunoscut mai ales pentru rolul Axinte din Vacanţa Mare). Acesta nu a vrut să declare ce face prin zonă şi, în stilu-i caracteristic, a precizat că vine mereu cu plăcere să vadă Turnul lui Ştefan, “doar ştiţi că Piatra Neamţ este şi va fi mereu în sufletul meu”. Acesta era însoţit de unul din membrii staff-ului său tehnic.

Sursele Vestea l-au reperat însă pe Petrescu – alias Axinte – înainte de momentul fotografiei, ieşind din clădirea Consiliului Judeţean. Und ear fi putut avea vreo discuţie pe un proiect de promovare a judeţului printr-un spectacol deosebit.

Ei bine, firma de impresariat a lui Petrescu este angrenată – după cum anunţă presa centrală – în pregătirea unui mega-turneu al anului. Super-capetele de afiş ar fi brandurile Talisman şi Vacanţa Mare (care împlinesc vârste rotunde de la înfiinţare) dar mai ales legenda rockului românesc, trupa Phoenix (înfiinţată în urmă cu 55 de ani).

Dacă acesta este subiectul pentru care Axinte a intrat azi la CJ, înseamnă că nici plimbarea lui pe platoul Curţii Domneşti nu a fost una întâmplătoare (aici a fost amplasată şi scena de la Târgul de Crăciun organizat de CJ). În caz că acesta este subiectul, înseamnă că Piatra Neamţ va deveni unul din reperele de pe traseul turneului, cel mai probabil urmând ca aceste spectacole (va fi vorba de 3-4 zile de reprezentaţii) să aibă loc la în Neamţ la finele lui aprilie – începutul lunii mai.

Vom urmări în ce măsură se confirm această ipoteză şi vom reveni.

D.VINCA – foto: paparazzi Vestea

 

 

One thought on “Ce pune la cale Axinte, la Piatra Neamţ? Ipoteză: Mega-spectacol Phoenix!

  1. nu domnilor axinte a venit sa-si ia tainul promis de stefan si sa restitue banii luati cu japca cand a administrat strandul.suntem prea iertatori sa mai negociem cu acest personaj.el e de nivelul lui stefan si poate merge sa-i mai cante la ureche poate se va mai lipi ceva de el.dar cum arsene e mai mult la bucuresti decat la piatra nu este exclus sa-i fi promis ceva.

Lasă un răspuns