Ce pun la cale Monica Ghineţ şi Ionuţ Corfu? FOTO de colecţie

Fotografia de mai sus îi surprinde pe Monica Ghineţ (comunicator considerat apropiat de primarul Dragoş Chitic) şi pe Ionuţ Corfu (mogulul de la siteul TVMNEAMT.ro) într-o discuţie aparent amicală, pe o terasă din Piatra Neamţ.

Realizată cam după model paparazzo (pe şest, probabil de cineva care a trecut pe lângă ei şi i-a pozat cu telefonul mobil), fotografia poate incita la diverse ipoteze. Nu poate fi exclus nici subiectul unor negocieri sau discuţii despre publicitate, despre imaginea vreunui concept (brand, marcă, produs, om politic), fiind cunoscute conexiunile Monicăi Ghineţ pe acest domeniu al promovării şi imaginii.

Coincidenţă sau nu, la ultima conferinţă de presă de la Primărie, la o întrebare a lui Corfu, primarul Dragoş Chitic nu a mai răspuns cu ostilitatea de altădată ci, spunând că nu ştie detalii despre subiectul respectiv a ţinut să nuanţeze cu un „Dar nici nu vă contrazic”. O nuanţă sesizată de unii dintre cei prezenţi şi care poate însemna multe. Iar fotografia de mai sus nu poate decât să alimenteze diverse scenarii…

D.V.

Lasă un răspuns